Erzurum Valisi, Lise Öğrencisi Kızının Sorularını Cevapladı - Son Dakika
Güncel

Erzurum Valisi, Lise Öğrencisi Kızının Sorularını Cevapladı

Erzurum Valisi, Lise Öğrencisi Kızının Sorularını Cevapladı

Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, İbrahim Hakkı Fen Lisesi'nin çıkaracağı gazete için okulun 10'uncu sınıf öğrencisi olan kızı Şeyma Öztürk ve arkadaşlarının sorularını cevaplandırdı.

02.01.2012 19:02

Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, İbrahim Hakkı Fen Lisesi'nin çıkaracağı gazete için okulun 10'uncu sınıf öğrencisi olan kızı Şeyma Öztürk ve arkadaşlarının sorularını cevaplandırdı. Öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Öztürk, onlardan, iyi yetişip ülke kalkınmasına katkıda bulunmalarını istedi.

İbrahim Hakkı Fen Lisesi'nin çıkaracağı '2012' gazetesi röportajı için Okul Müdürü Yavuz Kali, edebiyat öğretmeni Süleyman Algan ile öğrenciler Şeyma Öztürk, Selime Nur Özkurt ile Ahmet Bebek, Vali Sebahattin Öztürk'ü ziyaret etti. Aralarında kızı Şeyma Öztürk'ün de olduğu öğretmen ve öğrencileri sıcak bir şekilde karşılayan Vali Öztürk, 6 ayrı soruya cevap verdi.

Erzurum ve yapılan çalışmaları içeren röportaj sonunda öğrencilere tavsiyelerde bulunan Vali Öztürk, sadece Erzurum'a değil, Türkiye'ye, hatta dünyaya yön verecek bireyler olarak yetişmelerini istedi. Öztürk, öğrencilerden iyi yetişip ülke kalkınmasına yön vermeleri nasihatında bulundu.

Bu arada, Vali Öztürk'e bilgi veren Okul Müdürü Yavuz Kali, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan Fatih Projesi kapsamında, İbrahim Hakkı Fen Lisesi'nin Erzurum'da pilot okul olarak seçildiğini ve çalışmalara başlandığını belirtti.

DHA(KS/SS) - Erzurum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erzurum Valisi, Lise Öğrencisi Kızının Sorularını Cevapladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement