Eş Başkanlar Mutlu ve Türk, Halkla Buluşmaya Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Eş Başkanlar Mutlu ve Türk, Halkla Buluşmaya Devam Ediyor

Eş Başkanlar Mutlu ve Türk, Halkla Buluşmaya Devam Ediyor

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi Eş Başkanları Yüksel Mutlu ve Mehmet Fazıl Türk, mahallelerde düzenledikleri halk toplantıları kapsamında vatandaşlara buluşmaya devam ediyorlar.

05.10.2016 12:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi Eş Başkanları Yüksel Mutlu ve Mehmet Fazıl Türk, mahallelerde düzenledikleri halk toplantıları kapsamında vatandaşlara buluşmaya devam ediyorlar. Mutlu ve Türk, bu kapsamda Karacailyas, Şevket Sümer, Güneş, Hal ve Çilek Mahallelerinde halkla bir araya gelerek sorunlarını dinlediler.

Eş Başkanlar Mutlu ve Türk, yönetim ve karar süreçlerine vatandaşı katmayı, Akdeniz halkından gelen talep, şikayet ve önerileri yerinde dinlemeyi, proje, hizmet ve çalışmalarını da bu yol haritasına göre belirlemeyi sürdürüyor. Mutlu ve Türk, son olarak Karacailyas, Güneş, Şevket Sümer, Hal ve Çilek Mahallelerini ziyaret ederek, halk ve esnafla bir araya geldi.

Karacailyas Emek Mahallesi Emek Parkı'nda mahalle sakinleriyle buluşan Mutlu ve Türk, mahallenin batısından geçen Deliçay'ın kenarında bulunan alanda yapılması planlanan bir fabrika ile ilgili şikayetlerini dile getiren vatandaşlara, Büyükşehir Belediyesi ile konuyu görüşeceklerini, mahalleden de bir heyetle birlikte randevu alıp Büyükşehir'i ziyaret edebileceklerini ifade ettiler.

Mutlu ve Türk, Güneş, Şevket Sümer, Hal ve Çilek Mahallelerini ziyaretlerinde ise cadde cadde, sokak sokak gezerek esnaf ve mahalle sakinleriyle sohbet etti. Mahalle ziyaretleri esnasında esnaf ve vatandaşlarla sohbet edip, talep, öneri ve eleştirini dinleyen Eş Başkanlar, bir hizmet veya projenin hayata geçmesinde, öncelikli olarak mahalle sakinlerinin talep ve görüşünü dikkate alacaklarını belirttiler. Mutlu ve Türk, mahalle halkı ve esnafın dile getirdiği asfalt serimi, yeni yol açma, kaldırımlar, park ve taziye evi gibi hizmet ve projelerin de ilgili birimler tarafından planlanıp programlandığını ve bu hizmetlerin en kısa sürede mahallelerde sırasıyla hayata geçeceğini anlattılar. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eş Başkanlar Mutlu ve Türk, Halkla Buluşmaya Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement