Genç kız rezidansın 18. katından aşağı atladı! Kan donduran anlar kamerada - Son Dakika
3. Sayfa

Genç kız rezidansın 18. katından aşağı atladı! Kan donduran anlar kamerada

Esenyurt'ta bunalımda olduğu iddia edilen 22 yaşındaki genç kız oturduğu rezidansta 18. kattan atlayarak ağır yaralandı. Genç kızın düşme anı güvenlik kamerasına yansıdı.

16.12.2020 13:42  Güncelleme: 15:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İddiaya göre, Gülnur E. (22) 18'nci katta bulunan rezidanstaki evlerinin camından aşağıya atladı. Bir aracın üzerine düşen Gülnur E. ağır yaralandı. Yaşanan olay sonrası ihbar üzerine çok sayıda polis ekibi ve ambulans olay yerine sevk edildi. E'nin olay sonrası ambulans ile hastaneye kaldırılırken durumunun kritik olduğu öğrenildi.

SEVGİLİSİ GÖZALTINA ALINDI

Olay yerine gelen genç kızın ailesi ise sinir krizi geçirdi. Gülnur E'nin erkek arkadaşı olduğu söylenilen kişi ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

O ANLAR GÜVENLİK KAMERASINDA

Gülnur E'nin yere düştüğü anlar ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Genç kızın düştükten sonra yanına bir erkek şahsın geldiği görüldü. Polisin olayla ilgili çok yönlü soruşturması devam ediyor.

Genç kız rezidansın 18. katından aşağı atladı! Kan donduran anlar kamerada
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Genç kız rezidansın 18. katından aşağı atladı! Kan donduran anlar kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • can: bu günlük kiralık evlerde hiçbir kontrol yok.çoluk çocuk bu evleri kiralayıp istediğini yapıyor.esenyurt herşeyde olduğu gibi bu çok katlı günlük ev barındırmada 1. sırada. 56 4 Yanıtla hiko: Haberi okumadığın belli aynı sokakta oturduğu sevgilisine evin önüne gel demiş telefonda tartışıyorlarmış sevgilisi geldiği gibi kız kendini aşağı bırakmış.Dediğin konu farfklı.Günlük kiralanan evlerde her türlü pislik ahlaksızlık var bina olarak kimsenin kabul etmemesi lazım imza toplaması lazım. 0 0
  • GAKKOŞ 23: ALLAH AİLESİNE SABIR VERSİN ÖLSE KURTULUR ÖLMESE SAKAT KALIP HERKESE EZİYET ÇEKTİRECEK ÖLMEKTEN BETER 17 15 Yanıtla
  • andsmero: esenyurtta rezidans intiharı arttı 17 0 Yanıtla
  • şşşşşşşşşş: inşallah olmez olurşe ıntahardan cehenneme 9 7 Yanıtla GS Lİ: :))) 0 0

Advertisement