'Eşim balık ayrandan zehirlenip öldü' dedi, gerçek mezar açılınca ortaya çıktı - Son Dakika
3.Sayfa

'Eşim balık ayrandan zehirlenip öldü' dedi, gerçek mezar açılınca ortaya çıktı

Mardin'de 5 yıl önce evinde ölü bulunan A.Y'nin, eşi F.Y ve onun erkek arkadaşı A.D. tarafından boğularak öldürüldüğü ortaya çıktı. F.Y., "Eşim evde balık ayran yedi, balık galiba bayattı ondan öldü" demişti.

26.06.2019 16:26  Güncelleme: 17:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro amirliği ekipleri 2014 yılında evinde ölü olarak bulunan A.Y.'nin ölümünü şüpheli buldu. Polis ekiplerinin yaptığı titiz çalışma sonucu 5 yıl önce 'Eşim evde balık ayran yedi, balık galiba bayattı ondan öldü" diyen F.Y.'nin sevgilisi ile A.Y.'yi boğarak öldürdüğünü belirledi.

'Eşim balık ayrandan zehirlenip öldü' dedi, gerçek mezar açılınca ortaya çıktı

MEZARINI AÇTILAR

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde, A.Y., 31 Aralık 2014 tarihinde evinde ölü olarak bulundu. A.Y.'nin eşinin 'balık ayran yedi, balık bayattı ondan ölmüş olabilir' söyleminin ardından otopsisi yapılmadan defnedildi. A.Y.'nin çevresini araştıran Mardin İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri ölümden şüphe ederek A.Y.'nin yattığı mezarın açılmasını istedi. A.Y.'nin cesedi ve toprak örnekleri İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Adli Tıp Kurumu inceleme yaparken Cinayet Büro Amirliği ekipleri de incelemelerini sürdürdü. Ölen A.Y.'nin eşi F.Y. ve yasak aşkı olduğu öne sürülen A.D. ile bu şahıslara yardım eden A.Y. hakkında cinayet şüphelisi olarak gözaltı kararı verildi. Mardin ve Hatay illerinde yapılan eş zamanlı operasyonla F.Y. ve A.D. gözaltına alındı.

Kızıltepe Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilen şüphelilerden A.D ve F.Y., kasten öldürme suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Üçüncü şahıs A.Y.'nin ise yakalama emri ile arandığı, dolandırıcılık suçundan tutuklandığı öğrenildi.

A.Y.'nin eşi F.Y. ve yasak aşk yaşadığı A.D. tarafından boğularak öldürüldüğü öğrenildi.

'Eşim balık ayrandan zehirlenip öldü' dedi, gerçek mezar açılınca ortaya çıktı
\'Eşim balık ayrandan zehirlenip öldü\' dedi, gerçek mezar açılınca ortaya çıktı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa 'Eşim balık ayrandan zehirlenip öldü' dedi, gerçek mezar açılınca ortaya çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (32)

  • Fatma KALENDER: Güneydoğu da zina almış başını gidiyor. Allah ıslah etsin 19 38 Yanıtla
    ZaZa12: Tabi ülkemizin batısı veya diğer yerleri cennetlik öyle mi? 32 0 İsimsiz: Pardon ama bunu güneydoğuya mal etmeyin heryerde olduğu gibi güneydoğudada iyiside var kötüsüde var tıpkı sizin olduğunuz yerdeki gibi 23 8 007: Senin istanbul İzmir Antalyadan vs haberin yok galiba. hangi köyde kalıyorsun bacım sen? 30 1 Ercisli : Çırılçıplak gezip oranızı buranızı teşhir etmeniz normalde bi güneydoğu kaldı zina 16 2
  • Balık ayran: Hdp nin kalesi burası faşist partinin hani kadın hakları falan deyip kadına en büyük işkenceyi yapanların yok berdelmiş yok beşik kert mesiymiş kadın hdp de maldır bu kadar açık 27 30 Yanıtla
  • Hasan SELÇUK: Hadi şimdi git cezaevine de bazı organların örümcek bağlasın 35 0 Yanıtla
    Mete: Ayyynnn şimdi git çürü yasak ask mahpusa gütürür işte 15 1
  • H: Namert kadın 32 0 Yanıtla
  • Nebulaaa: Kadının tipe bak...ıssız adaya düşsem onunla yine şansı yok... 25 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement