Eşiyle Boşanma Aşamasında Olan Enver Kosova, Evinde Silahla Vurulmuş Şekilde Ölü Bulundu - Son Dakika
3.Sayfa

Eşiyle Boşanma Aşamasında Olan Enver Kosova, Evinde Silahla Vurulmuş Şekilde Ölü Bulundu

Eşiyle boşanma aşamasında olan Enver Kosova, evinde silahla vurulmuş şekilde ölü bulunduİSTANBUL - Eşiyle boşanma aşamasında olan bir çocuk babası Enver Kosova (35), yalnız yaşadığı evde göğsünden silahla vurulmuş şekilde ölü bulundu.

19.02.2018 18:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eşiyle boşanma aşamasında olan Enver Kosova, evinde silahla vurulmuş şekilde ölü bulundu

İSTANBUL - Eşiyle boşanma aşamasında olan bir çocuk babası Enver Kosova (35), yalnız yaşadığı evde göğsünden silahla vurulmuş şekilde ölü bulundu.

Olay, dün gece saat 02.30 sıralarında Eyüp Alibeyköy Güzelce Caddesi Kekik Sokakta meydana geldi. İddiaya göre gecenin geç saatlerinde kimliği belirsiz kişi veya kişiler, eşiyle boşanma aşamasında olan Enver Kosova isimli vatandaşın evine geldi. Çevredeki vatandaşların ifadesine göre şüpheli kişi veya kişiler, evin kapı ve camlarını zorlayarak eve girdi. Sonrasında bağrışmaların geldiği evden bir el silah sesi duyuldu. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, eşiyle bir süredir ayrı yaşayan bir çocuk babası Enver Kosova'yı göğsünden vurulmuş bir şekilde buldu. Sağlık ekiplerinin yaptığı inceleme sonrası Enver Kosova'nın hayatını kaybettiği belirlendi. Hayatını kaybeden Kosova'nın cansız bedeni otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Polisin olayla ilgili incelemesi devam ediyor.

Eşiyle Boşanma Aşamasında Olan Enver Kosova, Evinde Silahla Vurulmuş Şekilde Ölü Bulundu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Eşiyle Boşanma Aşamasında Olan Enver Kosova, Evinde Silahla Vurulmuş Şekilde Ölü Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement