Tom Cruise'a sevgilisinin eski eşinden olay tavsiye: Kesenin ağzını açık tut - Son Dakika
Ünlüler

Tom Cruise'a sevgilisinin eski eşinden olay tavsiye: Kesenin ağzını açık tut

Tom Cruise\'a sevgilisinin eski eşinden olay tavsiye: Kesenin ağzını açık tut

Ünlü aktör Tom Cruise, Rus milletvekilinin kızı Elsina Khayrova ile yeni bir ilişkiye yelken açtı. Elsina Khayrova'nın eski eşi milyarder Dmitry Tsetkov, oyuncuya seslenerek "Gözünü ve cüzdanını açık tut" diye tavsiyede bulundu. Tsetkov, 3 yıl süren boşanmanın kendisine 150 milyon sterline mal olduğunu da söyledi.

15.12.2023 11:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

61 yaşındaki aktör Tom Cruise, geçtiğimiz günlerde Londra'daki bir partiye sosyetik isim Elsina Khayrova ile giderek ilişkilerini ilan etti. Daha önce Elsina Khayrova ile evlilik yapan milyarder Dmitry Tsetkov, oyuncuya seslenerek yeni sevgilisi için kesenin ağzını açması gerektiğini söyledi.

"GÖZÜNÜ VE CÜZDANINI SONUNA KADAR AÇIK TUT"

İkilinin ilişkisini ilan etmesinin ardından 27 milyon sterlinlik Surrey malikanesinden MailOnline'a özel olarak konuşan iş adamı Dmitry Tsetkov, "Kiminle olursa olsun, Tom Cruise veya başkası, Elsina hayattaki en güzel şeyleri sevdiğini, pahalı ve lüks bir zevke sahip olduğunu bilmelidirler. Tom gözlerini ve cüzdanını sonuna kadar açık tutmalı" dedi.

3 YILLIK BOŞANMA SÜRECİ 150 MİLYON STERLINE MAL OLDU

Servetini elmas ve madencilikten kazanan 43 yaşındaki Tsetkov, üç yıl süren boşanma davasının kendisine 150 milyon sterline mal olduğunu iddia etti. Eşiyle birlikteyken servetinin 200 milyon sterline sahip olan Tsetkov, eşiyle yaşadığı boşanma sürecinin kendisine pahalıya mal olduğunu bu nedenle servetinin bir kaç yıl içinde 50 milyon sterline düştüğünü söyledi. Tsetkov, eski eşi Elsina'nın boşanma aşamasında 1 milyon sterlin değerindeki çanta koleksiyonu dahil bir çok lüks eşyayı sakladığını söyledi.

Eski eşi Tom Cruise ile aşk yaşayan Rus Oligark'tan Cruise uyarı: Kesenin ağzını sonuna kadar açmalısın
Dmitry Tsetkov
Tom Cruise'a sevgilisinin eski eşinden olay tavsiye: Kesenin ağzını aç

Son Dakika Ünlüler Tom Cruise'a sevgilisinin eski eşinden olay tavsiye: Kesenin ağzını açık tut - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement