Eskişehir'den Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Eskişehir'den Kısa Kısa

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Eşitlik Biriminin kadınlara yönelik düzenlediği "Yazı Mutfağı Atölyesi"nin çalışmaları başladı.

03.01.2017 17:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Eşitlik Biriminin kadınlara yönelik düzenlediği "Yazı Mutfağı Atölyesi"nin çalışmaları başladı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, atölyenin 3-31 Ocak tarihlerinde Büyükşehir Belediyesi Sultandere Eğitim Merkezinde düzenleneceği bildirildi.

Nilay Yılmaz'ın eğitmen olarak katıldığı atölye çalışmasında katılımcılar, farklı fikir ve görüşlerini yaratıcı düşünceleriyle birleştirerek yazma tekniklerini yiyeceklerle buluşturuyor.

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hale Kargın Kaynak, atölye çalışmasının Türkiye'de bir ilk olduğunu ifade ederek, kursiyerlere ve eğitmen Nilay Yılmaz'a başarı diledi.

Belediye Başkanı Ataç'ın ziyaretleri

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Işıklar Mahallesi Kırım Caddesi'nde ikamet eden 73 yaşındaki Lütfiye Yılmaz'ı evinde ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Ataç'ın, Lütfiye Yılmaz'ı yıllardır tanıdığı ve uzun zamandır ziyaret etmek istediği bildirildi.

Ataç, ziyarette, belediyenin yapmış olduğu "Belde Evleri" Projesinden bahsederek, bu projenin yaşlı kadınları evlerinden çıkarma projesi olduğunu belirtti. Belde evleri sayısının 30 olduğunu aktaran Ataç, bu sayıyı çoğaltmak istediklerini vurguladı.

Kırsal Hizmetler Müdürlüğü çalışmalarını sürdürüyor

Odunpazarı Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü çalışmalarına devam ediyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, kırsal mahallelerde kontrol hekimliği yapan Kırsal Hizmetler Müdürlüğünün, Kapama Vişne Bahçesi, Güvercin Köy, Solucan Gübresi Üretim Tesisi ve Arıköy projelerine devam ettiği bildirildi.

Hayvanların kısırlaştırılması ve tedavisini de yapan Kırsal Hizmetler Müdürlüğünün, yerel hayvan koruma görevlilerine eğitim düzenlediği belirtildi. Çevre sağlığı ve ilaçlama çalışmaları da yapan ekiplerin, bu çalışmaları açık ve kapalı alan ilaçlama şeklinde yürüttüğü kaydedildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Eskişehir'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement