Eskişehir Emniyet Müdürlüğünün "Ayın Personeli" Seçme Uygulaması Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Eskişehir Emniyet Müdürlüğünün "Ayın Personeli" Seçme Uygulaması Devam Ediyor

Eskişehir Emniyet Müdürlüğünün "Ayın Personeli" Seçme Uygulaması Devam Ediyor

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğünde görev yapan personellerin moral ve motivasyonunu arttırmak için uygulyanan “Ayın Personeli” seçme uygulaması devam ediyor.

03.03.2017 17:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğünde görev yapan personellerin moral ve motivasyonunu arttırmak için uygulyanan "Ayın Personeli" seçme uygulaması devam ediyor.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre; "Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğünde görevli Polis Memuru Erdal Öcalan Eylül 2016 ayında, Asayiş Şube Müdürlüğünde görevli Polis Memurları; Ahmet Aygün, Bilal Aygör ve İsmet Işık Ekim 2016 ayında, Mehmet Özer, Mehmet Vergili, Mahmut Demirhan Kasım 2016 ayında 'Ayın Personeli' seçildiler. Yapılan açıklamada, "Ayın personeli seçilen meslektaşlarımız, İl Emniyet Müdürümüz sayın Engin Dinç, Polis Başmüfettişi sayın Mustafa Şahin, Huzur Sevenler ve Destekleyenler Derneği Başkanı sayın Necip Fazıl Şahin ve Yönetim Kurulu üyeleri ile diğer davetlilerin katılımlarıyla Polisevinde düzenlenen törenle Teşekkür Belgesi ve çeşitli hediyelerle ödüllendirilmişlerdir" denildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eskişehir Emniyet Müdürlüğünün 'Ayın Personeli' Seçme Uygulaması Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement