Eskişehir'in Şampiyon Kanocuları - Son Dakika
Spor

Eskişehir'in Şampiyon Kanocuları

Eskişehir\'in Şampiyon Kanocuları

Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, Adana'da yapılan Durgunsu Kano Türkiye Kupası yarışlarında dereceye giren Odunpazarı Gençlik ve Spor Kulübü kanocularını ağırladı.

11.07.2013 17:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, Adana'da yapılan Durgunsu Kano Türkiye Kupası yarışlarında dereceye giren Odunpazarı Gençlik ve Spor Kulübü kanocularını ağırladı.

Eskişehir'in en güzel parklarından biri olan Şehr-i Derya Parkı'nı su sporları merkezi haline getiren Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, kano yarışmalarında Eskişehir'in adını tüm Türkiye'ye duyuran başarılı sporcularla bir araya geldi. Şehr-i Derya Parkı'nda antrenörler Emin Erden ve Tuğba Çetin nezaretinde çalışmalarını sürdüren Odunpazarı Gençlik ve Spor Kulübü Kano ve Kayak Takımı sporcuları, 5-7 Temmuz 2013 tarihleri arasında Adana'da yapılan Durgunsu Kano Türkiye Kupası yarışlarında kazandıkları başarılarla yüzleri güldürdüler.

Odunpazarı Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Süleyman Ekşi ile birlikte Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı'yı ziyaret eden sporcular başarı öykülerini Başkan Sakallı ile paylaştılar. Şehr-i Derya Parkı'nın su sporları merkezi haline getirilmesiyle kano ve kayak sporunun Eskişehir'de önem kazandığını belirten sporcular, Başkan Sakallı'ya kendilerini sunulan imkanlardan dolayı teşekkür ettiler.

Sporcuları tebrik eden ve çeşitli hediyelerle ödüllendiren Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı'da, "Bozkırın ortasında yaptığımız çalışmalarla vatandaşlarımızın hizmetine sunduğumuz Şehr-i Derya Parkı sadece piknik yapılan bir alan değil Eskişehir'in en önemli su sporları merkezi haline geldi. Sporcularımızın katıldıkları yarışmalarda aldıkları dereceler yaptığımız çalışmaların mükafatı oluyor. Odunpazarı Belediyesi olarak Eskişehir'i su sporları denilince akla gelen merkezlerden biri yapmak için çaba sarf ediyoruz. Sizleri kutluyor; başarılarınızın devamını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Adana'da yapılan Durgunsu Kano Türkiye Kupası yarışlarında Işılay Aktürk, Halenur Kongu, Sevde Korkmaz, Gamze Yılmaz ve Yasemin Şentürk bireysel yarışlarda dereceler elde ederek kürsüye çıkma başarısı elde ettiler. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Eskişehir'in Şampiyon Kanocuları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement