Vali Tuna'dan Kızına İş Bulması İçin Yardım İstedi - Son Dakika
Güncel

Vali Tuna'dan Kızına İş Bulması İçin Yardım İstedi

Vali Tuna\'dan Kızına İş Bulması İçin Yardım İstedi

Kıbrıs gazisi Şaban Kocaman, Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna'dan üniversite mezunu kızının iş bulması için yardım istedi.

14.02.2014 21:07  Güncelleme: 22:03

Kıbrıs gazisi Şaban Kocaman, Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna'dan üniversite mezunu kızının iş bulması için yardım istedi.

Tuna'ya valilik binasına girerken seslenen ve gazi kartını gösteren 61 yaşındaki Kocaman, 3 çocuğundan birisi olan 33 yaşındaki kızının şu an işsiz olduğunu söyledi.

"Kıbrıs gazisiyim, kızımı hamallık yaparak okuttum" diyen Kocaman, "Şu anda işsiz olan kızım için belediyeyi yol ettim. Birçok kuruma form doldurup bıraktım ama bir netice alamadım. Son çare sen kaldın Vali Bey" diye konuştu.

Vali Tuna ise Kocaman'ın kızını, görüşmek üzere valiliğe davet ederek, "Seni tebrik ediyoruz. Eskişehir'de aslında 'işsizlik' diye bir şey yok, iş bulma imkanı var ama biraz özel sektöre de bakacaksın. Biz de yardımcı olalım. Yine belediyelerimize de söyleyelim. Çocuk da gelsin, kendisini dinleyelim" ifadelerini kullandı.

Kocaman, görüşme sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, Tuna'nın kendisiyle ilgilenmesinden dolayı mutlu olduğunu, pazartesi günü kızı ile valiliğe geleceğini bildirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vali Tuna'dan Kızına İş Bulması İçin Yardım İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement