Esra Sönmezer, Canavar Gibi! - Son Dakika
Magazin

Esra Sönmezer, Canavar Gibi!

Esra Sönmezer, Canavar Gibi!

Esra Sönmezer, konuk oyuncu olarak kadrosuna katıldığı "Frankeştayn Canavar Gibi" isimli komedi tarzındaki sinema filminde bir TV sunucusunu canlandırdı.

28.07.2017 11:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cem Belevi, Gökhan Türkmen, Halil Sezai gibi önemli isimlerinde konuk oyuncu olarak yer alması yapımın star sıkıntısı çekmeyeceği yorumuna neden oldu. Komedi tarzındaki sinema filminde rolü gereği bilim programının sunuculuğunu yapan Esra Sönmezer, hayli ciddi bir sunum gerçekleştirse de sinema izleyicisi durum komedisiyle kahkahalara boğulacak ifadesinde bulundu.

Empati yapımın yapımcılığında çekilen sinema filminin yönetmenliğini Özgür Bakar üstlendi. Kolpaçino filmlerinin başarılı senaristi Suat Özkan'ın kaleme aldığı sinema filmi çekimleri neşeli bir ortamda devam ediyor. Başarılı sunucu Esra Sönmezer "Ben başarıyı elde ettiğim Sunuculuk ve oyunculuk işlerimi birlikte yürütmeye çalışırken son dönem genellikle hep sunucu rolleri gelmeye başladı. Başta kötü olmak üzere birçok karakteri canlandıracak yetenekteyim. Beni keşfedecek vizyonu geniş yönetmeni bekliyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin Esra Sönmezer, Canavar Gibi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement