Etimesgut ve Gölbaşı Referandumda Hedeflerini Belirledi - Son Dakika
Yerel

Etimesgut ve Gölbaşı Referandumda Hedeflerini Belirledi

Etimesgut ve Gölbaşı Referandumda Hedeflerini Belirledi

CHP Etimesgut İlçe Başkanı Ayhan Yılmaz ve ekibi, CHP Gölbaşı İlçe Başkanı Bülent Elikesik ve yönetim kuruluna ziyarette bulundu.

06.02.2017 10:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Etimesgut İlçe Başkanı Ayhan Yılmaz ve ekibi, CHP Gölbaşı İlçe Başkanı Bülent Elikesik ve yönetim kuruluna ziyarette bulundu.

Toplantıda konuşan CHP Etimesgut İlçe Başkanı Ayhan Yılmaz, yeni yönetime başarılarak dileyerek, "Sizin başarınız Ankara'daki bütün örgütlerin başarısı olacağına emin olun. Çünkü eğer Etimesgut'ta olumlu bir kıvılcım nasıl burayı coşturuyorsa, oradaki hafif bir rüzgar nasıl burada bir fırtına koparıyorsa, Gölbaşı'ndaki 89 ruhunu da yakalarız" dedi. Yılmaz konuşmasına şöyle devam etti:

"Referandum sürecinde çok mantıklı, akıllı davranmak zorundayız. Alanlarda dilimizi törpülememiz lazım. Haklı olarak arkadaşlarımız 14-15 yıl bir sürecin, ızdırabın sürecini yaşıyorlar ama tüm hepsi bu süreçtir" ifadelerini kullandı.

"Bir hedefimiz var bu hedefi yakalamayız" diyen Yılmaz, "Yüzde 50 ile 60 olduğu zaman eksiklerimiz nerede bunun hesabını yapacağız. Yüzde 50'nin altına düştüğümüz zaman da başarısız olacağız. Bir hedefimiz var ve bu hedefi yakalamak zorundayız. Bu potansiyelimizin de olduğuna inanıyorum" dedi.

Yılmaz, Etimesgut'ta referandumda yüzde 60 "hayır" çıkacağına inandıklarını sözlerine ekledi.

"Hayır komitesi oluşturduk"

CHP Gölbaşı İlçe Başkanı Bülent Elikesik ise, referanduma sıkı hazırlandıklarını söyleyerek, "Referanduma çok sıkı çalışıyoruz. Bunun için de bir hayır komitesi oluşturduk. Bu komite referandum sürecinden sonra da bizim başımızda olacak ve bize yön verip çalışacağız. Biz belediyeyi kazanmadan önce referandumda hayır çıkarmak için çalışacağız. Yerelde belediyeyi kazanacak arkadaşlarla çalışıp, genelde de gerekli çalışmaları yapıp, büyükşehir ile birlikte hediye etmek istiyoruz. Bu bayrağı da en emin ellere teslim edip, en iyi şekilde partime layık olacağım" değerlendirmesini yaptı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Etimesgut ve Gölbaşı Referandumda Hedeflerini Belirledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement