Evinde Ölü Bulunan Rapçi Mac Miller Kimdir? - Son Dakika
Güncel

Evinde Ölü Bulunan Rapçi Mac Miller Kimdir?

Evinde Ölü Bulunan Rapçi Mac Miller Kimdir?

Aşırı dozda uyuşturucudan Los Angeles' daki evinde ölü bulunan ünlü rapçi Mac Miller kimdir? Malcolm James McCormick kimdir?

08.09.2018 09:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Los Angeles'deki evinde ölü bulunan ünlü rapçi 'in aşırı dozda uyuşturucudan öldüğü belirlendi. Gerçek adı Malcolm James McCormick olan rapçi, 19 Ocak 1992'de Pittsburgh, Pensilvanya'da doğdu.

RAP GRUBU KURDU

, ilk olarak 14 yaşında rap ile ilgilenmeye başladı. 2007'de 15 yaşındayken ilkçıkardığı "But My Mackin' Ain't Easy" mixtape'ini piyasaya sürdü. O dönemlerde EZ Mac olarak tanınıyordu. Ayrıca yakın arkadaşı Rapçi Beedie ile birlikte ''The III Spoken'' adlı bir rap grubunun bir üyesiydi.The III Spoken'da 2008'de "How High" adlı ilk mixtape'ini piyasaya sürdü.

Evinde Ölü Bulunan Rapçi <a class='keyword-sd' href='/mac-miller/' title='Mac Miller'>Mac Miller</a> Kimdir?

ŞARKISI ABD'DE LİSTE BAŞINDA YER ALDI

'in, ilk stüdyo albümü ''Blue Slide Park'', Kasım 2011'de piyasaya çıktı. Albüm, Amerikan Billboard 200 listesinde bir numaraya yükselerek, Tha Dogg Pound'un 1995 çıkışlı Dogg Food albümünden bu yana ABD'de liste başı olan ilk bağımsız albüm oldu. Miller'ın ikinci stüdyo albümü ''Watching Movies with the Sound Off'' , Haziran 2013'te dinleyiciyle buluştu. Ocak 2014'te, Miller artık Rostrum Records ile çalışmayacağını belirtti ve ayrıldı.

UYUŞTURUCU NEDENİYLE YAŞAMINI YİTİRDİ

Ortaokulda tanıştığı bir kız ile 2013'e kadar uzun bir ilişki yaşadı. Macadelic Mixtape'indeki birçok şarkı bu ilişkisi ile ilgiliydi. Miller daha sonra 2016 Ağustos'ta Ariana Grande ile bir birlikteliğe başladı. İki yıl süren bu ilişki de iddialara göre yoğun çalışma tempolarından dolayı 2018 Mayıs ayında sonlandı. Genç sanatçı 7 Eylül 2018'de uyuşturucu nedeniyle hayata gözlerini yumdu.

Evinde Ölü Bulunan Rapçi Mac Miller Kimdir?

Son Dakika Güncel Evinde Ölü Bulunan Rapçi Mac Miller Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement