Fatih Terim'den Onyekuru'ya: Bencilliği Bırak - Son Dakika
Spor

Fatih Terim'den Onyekuru'ya: Bencilliği Bırak

Galatasaray Teknik Direktörü Terim, Onyekuru ile bir görüşme yaparak, "Zaman zaman bencilliği öne çıkarıyorsun. Başarı için takım oyunu şart" uyarısında bulundu.

08.03.2019 10:03

Galatasaray, zirve yarışında bu haftaki kritik Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Galatasaray'ın teknik patronu Fatih Terim, bir yandan takımını sahaya çıkaracağı taktikler üzerinde çalışırken, bir yandan da oyuncuları ile birebir görüşmeler yaparak, onlara hatalarını gösterip, düzelmelerini istiyor.

"KENDİNE OYNUYORSUN"

Fatih Hoca'nın son dönemde üzerinde en fazla durduğu isimlerden birisi ise Henry Onyekuru... Terim, Nijeryalı futbolcunun son dönemdeki şahsi oyununun eleştirerek, "Bazen topu fazla ayağında tutup, kendine oynuyorsun. Başarı için şahsi futbol değil, takım oyunu daha ön plana çıkmalıdır" dedi.

Fatih Terim'den Onyekuru'ya: Bencilliği Bırak

"GEREKTİĞİNDE PAS DA VERİYORUM"

Terim, Onyekuru'dan bundan sonra topla daha az oynayıp, arkadaşlarına pas vermesini istedi. Onyekuru ise "Hocam belki dışarıdan öyle görünüyor ancak ben pozisyon nasıl gerektiriyorsa öyle oynuyorum. Şahsi oynayan bir futbolcu değilim. Gerektiğinde pas da veriyorum" diye konuştu.

(Star)

Fatih Terim\'den Onyekuru\'ya: Bencilliği Bırak

Son Dakika Spor Fatih Terim'den Onyekuru'ya: Bencilliği Bırak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • OBJEKTİF YORUM: HAHAHA TERİM YA :))) ERZURUMU YENEME GİT ONYEKURU YA ARTİSLİK YAP :)) 2 6 Yanıtla
  • BEKA DEĞİL ZEKA SORUNU: Kebapçıyı çağıralım . En iyi taktik , çözüm onda . 1 4 Yanıtla
  • Onyekuruya cvp: Ortayı adam geçmeden yada çizgiye inmeden yapmıyorsun her pozisyonda o forvet içerde kimse atacağın kararlaştir 1 0 Yanıtla
  • Tahtakuru: Bencillik i bırak laaayynn 1 0 Yanıtla

Advertisement