Fatih Terim'e transfer şoku: Hayal kurmaya gerek yok - Son Dakika
Spor

Fatih Terim'e transfer şoku: Hayal kurmaya gerek yok

Süper Lig'de son şampiyon Galatasaray yeni sezon öncesi 9 transfer yapmıştı. Sarı kırmızılı ekibin çalıştırıcısı Fatih Terim, Fernando ve Ndiaye'den boşalan alana Chelsea'nin Fransız futbolcusu Bakayoko'yu istemişti. Ancak bu transfer için kötü haber geldi.

05.08.2019 16:44  Güncelleme: 16:59

Yeni sezon öncesi Galatasaray kadrosuna Luyindama, Seri, Emre Mor, Ozornwafor, kaleci Okan Kocuk, Şener Özbayraklı, Ryan Babel, Jimmy Durmaz ve Adem Büyük'ü transfer etmişti.

Fernandoyu Sevilla'ya gönderen ve kiralık olarak oynayan Ndiaye'nin de takımdan ayrılmasının ardından orta sahada boşluk yaşayan sarı kırmızılıların birçok yıldız futbolcuyla ilgilendiği belirtilirken, Fatih Terim'in son olarak Chelsea forması giyen Tiemoue Bakayoko'yu istediği iddia edildi.

"HAYAL KURMAYA GEREK YOK"

Akşam'da yer alan habere göre; Bakayoko transferi için yetkililerin, "Hayal kurmaya gerek yok" açıklaması yaparken, Galatasaray'ın Fransa'da bir ön libero arayışına çıktığı ve Terim'i scout ekibiyle beraber ortak hareket ettiği bilgisi geldi.

Bakayoko hatırlanacağı gibi 15 Temmuz 2017 tarihinden Monaco'dan Chelsea'ye 40 milyon euro karşılığında transfer olmuştu. Chelsea formasıyla ilk senesinde çıktığı 43 maçta 3 gol atıp 3 asistlik performans sergilenmişti. Premier Lig'deBir sonraki sene ise Milan'a 5 milyon euro karşılığından kiralanmıştı. İtalya'da Milan formasıyla ise 42 resmi maça çıkarken 1 gol atıp, 1 asist yaptı.

Oyuncunun güncel piyasa değeri ise 35 milyon euro.

Fatih Terim'e transfer şoku: Hayal kurmaya gerek yok
Fatih Terim\'e transfer şoku: Hayal kurmaya gerek yok

Son Dakika Spor Fatih Terim'e transfer şoku: Hayal kurmaya gerek yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • ASSAĞI KÖYDEN MEMO: hayaller bakayoko geçekler şener :D 4 1 Yanıtla
  • Yorumcu: Futbolda hayal olmaz denersin olursa olur. Transfer öyledir. Galatasaray hayal kurdurmaz yaşatır öğrenin bence. 2 2 Yanıtla
  • Cambaz: Ağlamaya başladı parator kendine yol yapıyor yine şampiyonlar liginde cacık olmayacağını biliyor 2 1 Yanıtla
  • oğuzkaan özyaykut: hakemler adil olsun bu sene . ertesi yıl iki hakemi emekli etmek yetmez açık olun neden gittiler.biri rıze maçından gitti biliyoruz.yalnız rize maçı ne maçtı be rize atıyor hakem şaşırıyor rize atıyor hakem gs ye penaltı veriyor rize top çeviriyor hakem kırmızılıyor.hollanda basını ne dedi 1 0 Yanıtla
  • Ndndn: Haber dogruysa tekbiiirrrr 0 1 Yanıtla
  • MUSTAFA SOĞANCI: falcao da hayal kırıklığı galiba 1 0 Yanıtla
  • ?: Hayal kurmaya gerek yoksa sizin de orda durmaniza gerek yok fatih terim ne derse odur eger boyle bi aciklama yapildiysa fatih terim zaten istifa eder oda biliyor ki taraftar onun arkasinda her zaman fatih terimin hayali degil hepimizin hayali o. 1 0 Yanıtla
  • Gercek: Sizin hayallerinizin bittigi yerde bizim gerceklerimiz baslar 0 0 Yanıtla
  • Hemşinli: GS vizyonu: Hayal kurmaya gerek yok. HOhohohohoHOHOHohohohoooooo 0 0 Yanıtla

Advertisement