Fatih Terim, Nagatomo ve Mariano'nun üstünü çizdi! - Son Dakika
Spor

Fatih Terim, Nagatomo ve Mariano'nun üstünü çizdi!

Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim, beklenen performansı sergileyemeyen Nagatomo ve Mariano'ya teklifler gelmesi halinde yolların ayrılmasını istedi.

16.09.2019 12:31

Geçtiğimiz sezonun şampiyonu yaz transfer döneminde birçok yıldızı kadrosuna kattı. Transferin son gününde dünyaca ünlü yıldız Radamel Falcao'nun transferini duyuran sarı kırmızılılar, Lemina, Andone, Babel, Seri ve Nzonzi gibi Avrupa piyasasında ismini duyurmuş yıldızlara imza attırmıştı.

3 kulvarda yarışacak olan Galatasaray alternatifi bol bir kadro kurmuş ve iddiasını konuşturmuştu. Süper Lig'in ilk 4 haftası geride kalırken sarı-kırmızılı takım 7 puan toplarken 5 puan kaybı yaşadı.

Puan kayıpları bir yana oynanan futboldan şu ana kadar memnun olmayan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim duruma el koymaya hazırlanıyor.

Fatih Terim, Nagatomo ve Mariano'nun üstünü çizdi!

LINNES'E GERİ DÖNÜŞ YOLU AÇILDI!

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, TFF'ye bildirdiği kadroda Martin Linnes'i yer verilmemişti. Sözleşmesi dondurulan Martin Linnes'in Kasımpaşa maçında tribünlerdeki üzüntülü hali gözlerden kaçmadı. Taraftarın büyük ilgi gösterdiği oyuncu 'Ocak ayında geri döneceğim' diyerek de hırsını ortaya koydu.

NAGATOMO VE MARIANO İLE YOLLAR AYRILABİLİR

Galatasaray'da ilk 4 hafta beklentilerin altında bir performans sergileyen Nagatomo ve Mariano ile yolların ayrılması gündeme geldi. Sezon sonunda kontratları bitecek olan Nagatomo ve Mariano ile devre arasında teklif gelmesi halinde yönetim de yollarını ayırmayı planlıyor.

Fatih Terim, Nagatomo ve Mariano'nun üstünü çizdi!
Fatih Terim, Nagatomo ve Mariano\'nun üstünü çizdi!

Son Dakika Spor Fatih Terim, Nagatomo ve Mariano'nun üstünü çizdi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (22)

  • Atıf: Tenekeler takımı cinconsaray. 13 18 Yanıtla
    engo: tenekeyi arkana bağlamasın dikkat et =)=) 17 2 hakan: fatih hoca hepinizi gömer belki de :) 12 1 Tatar: Yürü git işine lan 9 2
  • Ya bi sal kendini artıkk acın Türksporunun önünü : 700 milyon tl servetin var hala para peşindesin hocam 8 10 Yanıtla
    hakan: çakma gs gerçek fb li tilki seni, fatih hoca hepinizi gömer belki de :) 1 0
  • M. Tarhan : Önce kendi üstünü çizsin.... 4 9 Yanıtla
    Baba: Bos laf yapma uza 5 4
  • gerçek yorum: fatih hoca doğru karar vermiş. nagatomo ve mariano hemen satılmaı. en azından kazanç olsun. 11 1 Yanıtla
  • Zamanın geldi : Hocam git artık 2 7 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement