Fatma Girik, sosyal medyada yayılan "öldü" iddialarını yalanladı: Gayet iyiyim - Son Dakika
Magazin

Fatma Girik, sosyal medyada yayılan "öldü" iddialarını yalanladı: Gayet iyiyim

Yeşilçam'ın usta isimlerinden Fatma Girik, sosyal medyada yayılan "öldü" iddiaları hakkında konuştu. Sağlık durumunun gayet iyi olduğunu belirten Girik, "Böyle haberleri nasıl yapıyorlar? Sağlıklıyım. Kedilerimle, köpeklerimle çok mutluyum." diye konuştu

28.08.2020 18:31  Güncelleme: 20:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk sinemasının efsane ismi Fatma Girik'in (79) öldüğü yönündeki iddialar gündeme bomba gibi düştü. Sanatçının öz yeğeni söz konusu iddiaları yalanlarken, Fatma Girik'ten de açıklama gecikmedi. Yeşilçam'ın efsane ismi, sağlık durumunun gayet iyi olduğunu belirterek, "Böyle haberleri nasıl yapıyorlar? Sağlıklıyım. Annem, kardeşim yanımda" dedi.

Kanlı Nigar, Postacı, Nefret, Yaşam Kavgası gibi çok sayıda filmde rol alan ve Yeşilçam'ın usta isimlerinden Fatma Girik hakkında, 'öldü' iddiaları sosyal medyada gündeme geldi. Bodrum'daki 3 katlı deniz manzaralı evinde istirahat eden Girik, Demirören Haber Ajansı'na (DHA) telefonda yaptığı açıklamada, hakkındaki 'öldü' iddialarını yalanlayarak hayranlarına, "İnanmasınlar, gayet iyiyim, sağlıklıyım" dedi.

"BÖYLE HABERLERİ NASIL YAPIYORLAR?"

Sosyal medyada hakkında çıkan 'öldü' haberlerinin kendisini üzdüğünü belirten Girik, "Böyle haberleri nasıl yapıyorlar? Sağlıklıyım. Kedilerimle, köpeklerimle çok mutluyum. Annem, kardeşim yanımda. Pandemi sürecinde kitap okuyorum. Film izliyorum" diye konuştu.

ÖZ YEĞENİ İDDİALARI YALANLAMIŞTI

Twitter hesabından Girik'in ölüm haberleri hakkında açıklama yapan ünlü magazin muhabiri Burhan Akdağ, "Biraz evvel saat 12.00'de Fatma Girik'in yeğeni Günay Girik ile konuştum. Fatma Girik ile ilgili çıkan haberlere çok üzüldüklerini bu tür haberleri yapanlar için kanuni işlemlere başladıklarını söyledi" dedi.

Fatma Girik, sosyal medyada yayılan 'öldü' iddialarını yalanladı: Gayet iyiyim
Fatma Girik, sosyal medyada yayılan "öldü" iddialarını yalanladı: Gayet iyiyim
Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin Fatma Girik, sosyal medyada yayılan 'öldü' iddialarını yalanladı: Gayet iyiyim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • turgut: nasıldı ne hale gelmıs 3 5 Yanıtla
  • tan gürkan: iyisinde sinema veya hayır yardımların nerede 0 6 Yanıtla
  • Ahu: Gayet iyisin ama bir gün öleceksin hesap günü de dirileceksin 0 1 Yanıtla
  • Osman: Her canlı birdir doğar büyür çoğalır maalesef ölür.her insan bebekliğini yaşar gençliğini yaşar orta yaş ihtiyarlık yine aynı son.Şarkısı bile var Azrail ne ağa ne efendi ne köle farketmez günü geleb herkes Allahın rahmetine ulaşır.150 yıl sonra bugün dünyada yaşayan tümm 8 milyar insan ölecek yerine yenileri gelecek , kimseyi ölümsüzleştirmeye , üstünleştirmeye kalkmayın tuvalete gitmeyen yok yemek yemeyen yok ….. en fazla 120 hadi 150 yıl yaşarsın filmin sonu aynı Baki olan Allahtır. 1 0 Yanıtla
  • Yaşı en az 85 : Yaşı 79 değil en az 85 tir 0 0 Yanıtla
  • AZRAİLE HEVESLENMİŞLER VAR: Şimdi moda oldu. İnsanlar ölmeden birini öldürüyor ! 0 0 Yanıtla
  • Berlin: Annesi bile yaşıyormuş daha 0 0 Yanıtla

Advertisement