Fenerbahçe'de Mathieu Valbuena Sakatlandı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'de Mathieu Valbuena Sakatlandı

Fenerbahçe'de antrenmanda ağrı hisseden ve çalışmayı tamamlayamayan Fransız yıldız Mathieu Valbuena'nın yarın MR'ı çekilecek.

22.02.2018 22:00  Güncelleme: 22:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında 25 Şubat Pazar günü Beşiktaş ile deplasmanda yapacağı derbinin hazırlıklarına devam etti.

Kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda, oyuncuların 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından çift kale maç yaptıkları ifade edildi.

VALBUENA YARIDA BIRAKTI

Antrenmanda ağrı hisseden Fenerbahçe'nin Fransız yıldızı Mathieu Valbuena çalışmayı yarıda bıraktı. Yarın MR'ı çekilecek Valbuena'nın Beşiktaş maçında oynayıp oynayamayacağı yapılacak kontrollerden sonra belli olacak.

Fenerbahçe\'de Mathieu Valbuena Sakatlandı

Son Dakika Spor Fenerbahçe'de Mathieu Valbuena Sakatlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • fanatik fenevli: Ben bi fenev bahçeli olavak yine hakemlerin bize yavdım edeceğini umuyovum.. 5 5 Yanıtla
  • Bir fenerli olarak: Bu Aykut niye Yıldız kıyımı yapıyor anlamdım gitti Alex. Persie. Şimdi valbuena niye oynamasına izin vermiyor sakat olmadan da oynatmıyordu şimdi tam fırsatı buldu oynatmiyacak 6 4 Yanıtla
  • Mete : Geçmiş olsun.sporcu sağlığı her zaman önemlidir fakat isterse 10 tane Valbuena olsun kurtuluşunuz yok 1 6 Yanıtla
  • Rambo Dortmund: Zaten sevmem kendisini 0 1 Yanıtla
  • İlk 11de: Zaten oynamıyacaktı, 0 0 Yanıtla
  • Fenerlist: Haydaaaa 0 0 Yanıtla

Advertisement