Fenerbahçe'den Ozan Tufan'a 4 yıllık yeni sözleşme - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'den Ozan Tufan'a 4 yıllık yeni sözleşme

Fenerbahçe, geçtiğimiz sezon Alanyaspor'a kiralanan ve adeta futbola geri dönen Ozan Tufan için kararını verdi. Sarı lacivertli ekip, genç oyuncuya 4 yıllık sözleşme teklif edecek.

05.10.2019 12:31  Güncelleme: 12:52

Fenerbahçe yönetimi, bu sezonki performansıyla hem 11'in değişmezi olan hem de Milli Takım'da forma bulmaya başlayan Ozan Tufan'la ilgili kararını verdi.

OZAN TUFAN KALMAYA SICAK BAKIYOR

Yönetim, 24 yaşındaki futbolcuya sezon bitmeden 4 yıllık yeni sözleşme teklifinde bulunacak. Ozan Tufan ile ocak ayına kadar yeni mukavele yapılacağı öğrenildi. Fenerbahçe'nin sözleşme uzatmaması halinde ocak ayında istediği takıma imza atabilecek, haziran ayında ise bedelsiz olarak transfer olabilecek olan Ozan, sarı lacivertli takımda kalmaya sıcak bakıyor.

Fenerbahçe'den Ozan Tufan'a 4 yıllık yeni sözleşme

ISLA VE DIRAR İÇİN KARAR VERİLECEK

Ozan'ın bu sezonki gelişimi ve Yanal ile olan uyumu nedeniyle Fenerbahçe'de devam etmeyi planladığı kaydedildi. Fenerbahçe'de mukavelesi bitecek olan Isla ve Dirar ile ilgili de önümüzdeki günlerde yeni kararlar alınabilir.

Antalyaspor kalesine attığı üç şutta isabet sağlayamayan Ozan Tufan, yaptığı üç ortayı da adrese gönderemedi. Ozan. girdiği 9 ikili mücadelenin ise 7'sini kazandı.

Fenerbahçe\'den Ozan Tufan\'a 4 yıllık yeni sözleşme

Son Dakika Spor Fenerbahçe'den Ozan Tufan'a 4 yıllık yeni sözleşme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Kerim Ayan: Allahım sen neyin bize lütfusun...ne günahımız var...bir siktir git....82 milyonda bundan başka topcu mu yok...Bir fenerli olarak bu vasıfsızı kadroda gördüğüm gibi maç kanalını kapatıyorum....Bu adam bu takımı hak etmiyor... 4 9 Yanıtla
    Siee: Hadi la ordan kamil 0 0
  • Ali koç : Ozan tufan bir işe yaramıyorsun kovacam seni 2 6 Yanıtla
  • ali koç: gönderecem sakin olun 1 4 Yanıtla
  • efe 51: Pehlivan pehlivan; Üste çıktım diye sevinme,Allta kaldım diye üzülme. 0 2 Yanıtla
  • Fb: İsla dirar vasat adamlar 0 0 Yanıtla
  • Evet: Ozan tufanı beğenmiyenler neden kadroda sizin adınız değilde onun adı var sizden çok daha vasıflı olduğu için olabilirmi boş beleş konuşmayın 0 0 Yanıtla

Advertisement