Fenerbahçe Esprisi! - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Esprisi!

Fenerbahçe Esprisi!

Atletico Madrid'in Türk yıldızı Arda Turan'ın Galatasaray'ın Kadıköy'de kazanamama serisinden esprili bir şekilde yakındığı ortaya çıktı!

24.12.2013 10:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Bu bir şaka galiba!"

Arda Turan'ın da kısa bir rol üstlendiği 'Hükümet Kadın 2' filminin yönetmeni Sermiyan Midyat, yıldız futbolcunun kendisiyle paylaştığı ilginç Fenerbahçe esprisini anlattı.

TV8'de Dilara Endican'ın sunduğu 'Muhabbet Olsun' programına katılan Midyat, film bittikten sonra Demet Akbağ'ın eşi Zafer Çika ile birlikte milli yıldızla bir araya geldiklerini söyleyen Midyat, gülümseyerek "Arda, çok neşeli, esprili biri. Şimdi söyleyeceklerim senin (Galatasaraylı Endican'a takılıyor) hoşuna gitmeyebilir. Arda, 'Atletico Madrid yıllardır Real'i yenemiyordu. Ben gittikten sonra kazandık. Ama Galatasaray'la bir Fener'i yenemedik' dedi" ifadelerini kullandı.

Atletico Madrid, bu sezon 29 Eylül'de oynanan maçla Real Madrid'i Santiago Bernabeu'da Diego Costa'nın tek golüyle yenip, 14 yıllık özleme son vermiş ancak Galatasaray, bu yıl da Fenerbahçe'ye Kadıköy'de yenilerek, galibiyet özlemini 15 yıla çıkarmıştı.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Fenerbahçe Esprisi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement