Fenerbahçe Gençlerbirliği Maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Ne Zaman? - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Gençlerbirliği Maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Ne Zaman?

Fenerbahçe Gençlerbirliği Maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Ne Zaman?

Spor Toto Süper Lig'in 2. yarısında deplasmanlarda yaşadığı kayıplar nedeniyle sıkıntı yaşayan lider Fenerbahçe, Gençlerbirliği ile kritik bir maça çıkıyor.

01.03.2014 15:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Takipçilerinden birisi olan Beşiktaş'ın puan kaybetmesi ile birlikte biraz daha rahatlayan lider Fenerbahçe, bu yıl özellikle futbolu ile hayal kırıklığı yaratan Ankara ekiplerinden birisi olan Gençlerbirliği ile kozlarını paylaşacak.

Fenerbahçe bugün saat 19.00'da Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Maç şifresiz canlı olarak Lig TV'den yayınlanacak. Sarı-lacivertli takımın 1 maç seyircisiz oynama cezası nedeniyle, Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki mücadeleyi sadece kadın ve 12 yaşın altındaki çocuk taraftarlar izleyebilecek. Fenerbahçe karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak şampiyonluk yarışında kritik 3 puana ulaşmak için mücadele edecek. Fenerbahçe'de sakatlığı geçen Sow ile kart cezaları sona eren Emre Belözoğlu ve Egemen Korkmaz, Gençlerbirliği maçında forma giyebilecek. Cezalı Cristian Baroni ile sakatlıkları bulunan Webo, Serdar Kesimal ve Bruno Alves ise görev yapamayacak.

SARACOĞLU'NDA 82. RANDEVU

Gençlerbirliği, Fenerbahçe ile deplasmanda oynadığı son 10 lig maçında da mağlup oldu. Gençlerbirliği bu 10 maçta kalesinde 31 gol gördü sadece 7 gol atabildi. Gençlerbirliği deplasmanda rakibiyle oynadığı son 13 maçta 12 yenilgi 1 beraberlik alırken en son 5 Mayıs 2000 tarihinde deplasmanda Fenerbahçe'yi 3-1 yenmişti. İki takım arasında oynanan 81 lig maçında 38 kez Fenerbahçe 14 kez Gençlerbirliği kazandı 29 maç berabere bitti.

10. CEZA!

Fenerbahçe sahasında oynayacağı Gençlerbirliği maçında seyirci cezası aldı. Fenerbahçe bu sezon 2.kez ceza almış oldu. Fenerbahçe bu sezon Akhisar Belediyespor maçını cezalı oynamış ve maçı 4-0 kazanmıştı. Fenerbahçe böylece Süper Lig’de son 3 sezonda 10.kez seyirci cezalı maçına çıkacak. Fenerbahçe bu sezon 2 kez, geçen sezon 5 kez, 2011-12 sezonunda 3 kez cezalı maç oynadı.

MAÇ ŞİFRESİZ

Spor Toto Süper Lig'in yayın haklarını elinde bulunduran Digitürk, sezonun ikinci yarısında her hafta bir maçı şifresiz yayınlıyor. Bu akşam saat 19.00'da oynanacak Fenerbahçe-Gençlerbirliği karşılaşması şifresiz olarak ekrana gelecek.

SOW GERİ DÖNÜYOR

Sivas deplasmanında sakatlanan Sow, Gençlerbirliği maçıyla formasına kavuşuyor. İki haftalık hasretini sona erdirecek Senegalli golcünün yanı sıra, kırmızı kart cezası biten Egemen ile sarı kart cezasını dolduran Emre de Gençlerbirliği maçıyla geri dönüyor. Sakatlıkları bulunan Alves, Webo, Serdar ve cezalı Cristian ise kadroda yok.

SARI KART UYARISI

Fenerbahçe'de 3 oyuncu G.Birliği maçına sarı kart sınırında çıkacak. Mehmet Topal, Emenike ve Kuyt kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek ve Trabzon deplasmanında forma giyemeyecek. Kart konusunda oyuncuların ikaz eden Ersun Yanal, özellikle Mehmet Topal'a dikkatli olması yönünde uyarıda bulundu.

FENERBAHÇE-GENÇLERBİRLİĞİ

STAT: Şükrü Saracoğlu

HAKEM: Cüneyt Çakır

SAAT: 19.00

YAYIN: Lig TV

MUHTEMEL 11'LER

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Egemen, Bekir, Caner, Kuyt, Topal, Emre, Alper, Sow, Emenike

GENÇLERBİRLİĞİ: Ramazan, Hakan, Kulusic, Ahmet, Tosic, Petrovic, Gosso, Emre, Zec, Jimmy, Stancu

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Fenerbahçe Gençlerbirliği Maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Ne Zaman? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement