Fenerbahçe Hazırlık Maçında Fulham'ı 3-0 Yendi - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Hazırlık Maçında Fulham'ı 3-0 Yendi

Yeni sezon hazırlıklarını İsviçre'de sürdüren Fenerbahçe, üçüncü hazırlık maçında Premier Lig ekiplerinden Fulham'ı 3-0 mağlup etti. Fenerbahçe'nin golleri Giuliano, Hasan Ali ve Ozan Tufan'dan geldi.

18.07.2018 19:57  Güncelleme: 19:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni sezona teknik direktör Phillip Cocu yönetiminde başlayan Fenerbahçe, üçüncü hazırlık maçını İngiliz ekibi Fulham ile karşılaştı. Lozan'da oynanan maçta kazanan taraf 3-0'la Fenerbahçe oldu.

PERDEYİ GIULIANO AÇTI

Maçın ilk düdüğüyle birlikte topa hakim olan taraf olan Fenerbahçe, ilk yarım saat dolmadan Fulham karşısında 1-0 öne geçti. 28'de Souza'nın şık pasında ceza sahası içinde topla buluşan Isla, uygun pozisyondaki Giuliano'yu gördü. Giuliano çok şık bir vuruşla sarı-lacivertlileri 1-0 öne geçirdi.

HASAN ALİ KALDIRIM TAKIMINI RAHATLATTI

42. dakikada Hasan Ali Kaldırım Fulham karşısında skoru 2-0'a getiren golü attı. Rakiplerinden şık hareketlerle sıyrılan Aatif'ın pasında topla buluşan Hasan Ali'nin vuruşu ağlarla buluştu.

OZAN TUFAN'IN ORTA ŞUT KARIŞIMI VURUŞU AĞLARA GİTTİ

Sarı-laciverliler Fulham karşısında 75'de Ozan Tufan'ın golüyle farkı 3'e çıkardı. Sağ kanattan gelişen atakta Alper'in pasında topla buluşan Ozan'ın orta şut karşışını vuruşunda kalecinin çeldiği top ağlara gitti.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Fenerbahçe sahadan 3-0 galip ayrıldı.

.

Fenerbahçe Hazırlık Maçında Fulham\'ı 3-0 Yendi

Son Dakika Spor Fenerbahçe Hazırlık Maçında Fulham'ı 3-0 Yendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Akyhn54: Fenerliler koctan bisey beklemeyin.onun fb gibi derdi yok.aziz yildirim gibi baskan bulamazsiniz.ben gs li olarak aziz yldirimin gitmesine sevindim.adam isi gucu fenerdi ya.kocun isi gucu cok.feneri dusunecek vakti de yok halide yok. 1 13 Yanıtla
  • sedat.t: hasan ali milli takımdada çok iyi terbiyeli ve işini yapan bir oyuncu.sivassporlu olarak tebriklerimi sunuyorum.. 7 5 Yanıtla
  • ASDFG: ozan satmaktan vazgeçmesinler bari 8 1 Yanıtla
  • Ali baba: Fb ufak ufak geliiiyoor 6 3 Yanıtla
  • Cococo: Aferin fenevbahceye 0 1 Yanıtla
    1907: Fenevbahce dediğine göre belli ki kuyruk acın var :D 6 0

Advertisement