Fenerbahçe James Nunnally ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe James Nunnally ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı

Fenerbahçe Beko, Birleşik Amerikalı forvet James Nunnally ile 2019-20 sezonunun sonuna kadar anlaşma sağlandığını açıkladı.

03.01.2020 15:44  Güncelleme: 16:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, 2016-17 ve 2017-18 sezonlarında da Fenerbahçe forması giyen Birleşik Amerikalı forvet James Nunnally ile 2019-20 sezonunun sonuna kadar anlaşma sağladığını açıkladı.

14 Temmuz 1990 tarihinde San Jose California'da dünyaya gelen James Nunnally, 2.01 boyunda ve hem 2 hem de 3 numaralı pozisyonlarda forma giyiyor.

Kariyerinde NBA takımlarından Houston Rockets ve Minnesote Timberwolves'da da forma giyen Nunnally son olarak Çin Ligi ekiplerinden Shanghai Sharks'ta oynamıştı.

Fenerbahçe James Nunnally ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı

Son Dakika Spor Fenerbahçe James Nunnally ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Aslankral : Bu yıl euroligdeki fener mağlubiyetlerine sevindik. 0 5 Yanıtla
  • Andsmero: Neden gitti neden geldi ben şok 1 0 Yanıtla
  • Ali Ulvi: Bu da şu demek oluyor FB Beko ve Obradoviç vizyon sorunu yaşıyor.Bunlar akıl tutulması izleri.Yeni aldıkları Malcom Thomas denen arkadaşı dün izledik sizce olumlu bir ışık verdimi.Bunları kim getiriyorsa Ya basketten anlamıyor yada FB nin aleyhine çalışıyor. 1 0 Yanıtla
  • Ottoman: Fener bu seneki salak hamlelerine yenisini eklemiş oldu 5 numarasız pivotsuz) seneye bir salak 2 numara daha 0 0 Yanıtla

Advertisement