Fenerbahçe, Mevlüt Erdinç transferini resmen açıkladı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Mevlüt Erdinç transferini resmen açıkladı

Fenerbahçe Kulübü, Medipol Başakşehir ile yollarını ayıran Mevlüt Erdinç'i öğle saatlerinde sağlık kontrolünden geçirmişti. Sarı lacivertli ekip Mevlüt Erdinç ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

30.08.2019 20:25  Güncelleme: 23:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vedat Muriqi'ye alternatif isim arayan Fenerbahçe, tanıdık bir isimde karar kıldı. Sarı-Lacivertli ekip, hücum oyuncusu Mevlüt Erdinç'i transfer etti.

GEÇEN SEZON 14 GOL ATTI

Golcü oyuncu erken saatlerde Fenerbahçe'nin sağlık sponsorluğunu yapan hastanede detaylı bir sağlık kontrolünden geçti. Başakşehir ile yollarını ayırdıktan sonra boşta kalan Mevlüt, son sezonu kiralık olarak Antalyaspor'da geçirmişti. Kırmızı - Beyazlı ekipte toplam 27 maça çıkan 32 yaşındaki futbolcu, 14 gol, 3 asistle takımına katkı sağlamıştı.

Fenerbahçe, Mevlüt Erdinç transferini resmen açıkladı

Fenerbahçe resmi sitesinden yapılan açıklama;

"Kulübümüz, milli oyuncu Mevlüt Erdinç ile 2 yıllık anlaşma sağladı. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen imza töreninde Yönetim Kurulu Üyemiz Selahattin Baki ile Sportif Direktörümüz Damien Comolli hazır bulundu.

Bedelsiz olarak kadromuza kattığımız Mevlüt Erdinç'e Fenerbahçe'ye 'hoş geldin' diyor, sarı lacivertli forma altında başarılar diliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Fenerbahçe, Mevlüt Erdinç transferini resmen açıkladı
Fenerbahçe, Mevlüt Erdinç transferini resmen açıkladı

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Mevlüt Erdinç transferini resmen açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement