Cristiano Ronaldo Fenerbahçe'ye gelecek mi? Jorge Jesus kahkaha atarak yanıtladı - Son Dakika
Spor

Cristiano Ronaldo Fenerbahçe'ye gelecek mi? Jorge Jesus kahkaha atarak yanıtladı

Fenerbahçe'nin Kasımpaşa'ya fark attığı mücadelenin ardından teknik direktör Jorge Jesus maç sonu basın toplantısında bulundu. Jesus, dünya yıldızının sarı-lacivertlilere gelebileceğine dair haberlerin sorulması sonrası kahkaha atarak, "Ronaldo ile arkadaşız ama onun kariyeriyle ilgili farklı hırsları, farklı hedefleri var. Avrupa'da 5 büyük lig dışında bir ligde oynayacağını düşünmüyorum ama Fenerbahçe'ye gelmeyeceğini kesinlikle söyleyebilirim." ifadelerini kullandı.

16.08.2022 08:24  Güncelleme: 08:44

Süper Lig'in 2. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Kasımpaşa'yı 6-0 yenerek bu sezon ligde ilk galibiyetini aldı. Mücadelenin ardından sarı-lacivertlilerin teknik direktörü Jorge Jesus, adı Fenerbahçe ile anılan Cristiano Ronaldo hakkında açıklamalarda bulundu.

"FENERBAHÇE'YE GELMEYECEĞİNİ KESİNLİKLE SÖYLEYEBİLİRİM"

Cristiano Ronaldo'nun Fenerbahçe'ye gelebileceğine yönelik haberlerin çıktığının kendisine söylenmesi üzerine kahkaha atan Jorge Jesus, "Evet Ronaldo ile arkadaşız ama onun kariyeriyle ilgili farklı hırsları, farklı hedefleri var. Avrupa'da 5 büyük lig dışında bir ligde oynayacağını düşünmüyorum ama Fenerbahçe'ye gelmeyeceğini kesinlikle söyleyebilirim ama benim istemediğim için değil kendisinin istememesinden dolayı." ifadelerini kullandı.

Cristiano Ronaldo Fenerbahçe\'ye gelecek mi? Jorge Jesus kahkaha atarak yanıtladı

Son Dakika Spor Cristiano Ronaldo Fenerbahçe'ye gelecek mi? Jorge Jesus kahkaha atarak yanıtladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • adalet olmak: büyük konuşmamak lazım 0 1 Yanıtla
  • mossi : aç tavuk kendini buğday ambarında görürmüş 0 0 Yanıtla

Advertisement