Fenerbahçe'nin Sözleşme Önerdiği Skrtel, Parma ile Anlaştı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'nin Sözleşme Önerdiği Skrtel, Parma ile Anlaştı

Fenerbahçe sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Skrtel'a 1 yıllık yeni sözleşme teklif etti. Ancak tecrübeli stoper bu teklifi reddetti ve İtalyan ekibi Parma ile anlaştı.

12.03.2019 14:26

Fenerbahçe'nin 1 yıllık yeni kontrat teklifini reddeden Martin Skrtel, Serie A ekiplerinden Parma ile anlaştı. Fenerbahçe'nin sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Skrtel ile neden yola devam etmediği belli oldu.

SKRTEL PARMA'YLA ANLAŞTI

2016 yılında Liverpool'dan Fenerbahçe'ye transfer olan ve sarı lacivertli formayla 116 maçta görev alan Martin Skrtel için tasarrufta bulunmak istemeyen yönetimin gelecek sezon oyuncuyu kadroda düşünmediği öğrenilirken, Slovak yıldızın yaşanan gelişmelerin ardından harekete geçip Parma'yla el sıkıştığı ortaya çıktı.

Fenerbahçe'nin <a class='keyword-sd' href='/sozlesme/' title='Sözleşme'>Sözleşme</a> Önerdiği Skrtel, Parma ile Anlaştı

NEUSTADTER'E DE GÜLE GÜLE

Gelecek sezon komple takımı yenileyecek olan Başkan Ali Koç'un Skrtel'i gözden çıkardığı belirtilirken, Fenerbahçe'nin Haziran'da kadro mühendisliği için 'sil baştan' diyeceği öğrenildi. Defansta Serdar Aziz-Sadık Çiftpınar ikilisi haricinde Skrtel ve Neuestadter'e teşekkür etmeye hazırlanan sarı lacivertli kulübün Comolli aracılığıyla kalitesi tartışılmayacak yabancı stoperlerle görüştüğü ifade edilirken, lig biter bitmez Skrtel'in de tıpkı Bruno Alves gibi Parma'nın yolunu tutacağı bildirildi. (Akşam)

Fenerbahçe\'nin Sözleşme Önerdiği Skrtel, Parma ile Anlaştı

Son Dakika Spor Fenerbahçe'nin Sözleşme Önerdiği Skrtel, Parma ile Anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • başakşehirli: Napsın küme düşen tkmlamı oynasın 12 1 Yanıtla
  • Fenerli Mami: Bi halta yaramıyordu çok şükür gidiyor 3 6 Yanıtla
  • febe28: hakkıdır... 9 0 Yanıtla
  • fb: oh be birinden kurtulduk 8 1 Yanıtla
    fb: sensin kümeye pis cinconlu 8 0
  • ali: boş ver giderse gitsin zaten dedem yaşında adam ne faydası olacaktıki takıma. seneye ptt liginde daha genç oyuncularla süper lige daha güçlü çıkarız 4 2 Yanıtla
  • USTA: AZİZ YILDIRIMA KIZIYORDUK AMA BARİ TAKIMI İLK 4 DE YANİ ŞAMPİYONLUK YARIŞINDA TUTUYORDU ALİ KOÇ MALESEF TAKIMI ŞİRKET YÖNETİR GİBİ GÖRÜYOR 25 LİG MAÇI ALINAN PUAN 28 ŞAKA GİBİ 5 0 Yanıtla

Advertisement