Fenerbahçe, Trabzonspor karşılaşmasına hazır - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Trabzonspor karşılaşmasına hazır

Fenerbahçe, Süper Lig'in 27. haftasında yarın deplasmanda Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı. Başkan Ali Koç ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Kemal Danabaş ile Selahattin Baki de idmanı takip etti.

27.02.2021 15:51  Güncelleme: 16:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Futbol Takımı, Süper Lig'in 27. haftasında yarın deplasmanda Trabzonspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Erol Bulut yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladığı belirtildi.

Fenerbahçe, Trabzonspor karşılaşmasına hazır

ALİ KOÇ VE YÖNETİCİLER DE TAKİP ETTİ

Daha sonra üç gruba ayrılan oyuncuların 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptığı ifade edildi. Antrenmanın, taktiksel ve bireysel çalışmalarla sona erdiği kaydedildi.

Kulüp başkanı Ali Koç ile yönetim kurulu üyelerinden Mustafa Kemal Danabaş ve Selahattin Baki'nin de antrenmanı takip ettiği aktarıldı.

Fenerbahçe, Trabzonspor karşılaşmasına hazır
Fenerbahçe, Trabzonspor karşılaşmasına hazır
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Trabzonspor karşılaşmasına hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • kral: bu maglubiyet sampiyonlugun habercisi olacak :) 20 8 Yanıtla
  • Ts li: Trabzon için en zor maç. Yenilse şampiyonluk iddiası zora düşer . Ama yenerse Erol Bulut gider Fener kendine gelir :). Bu kadro ile ben fenerin başında olsam en kötü bu kadar puan alırdım. 4 1 Yanıtla
  • Fatihin Terim'i : Ben fener rahat 2 gol yer diyorum ve tartışmayı açıyorum 3 1 Yanıtla

Advertisement