Fenerbahçe Yönetimi, TFF'ye Savunma Sunumu Hazırlıyor - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Yönetimi, TFF'ye Savunma Sunumu Hazırlıyor

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında yaşananların ardından karşılaşmanın tatil edilmesi sonrasında TFF'ye konuyla ilgili bir sunum yapmaya hazırlanıyor.

20.04.2018 19:12

Fenerbahçe Yönetimi, Beşiktaş maçında yaşanan olaylarla ilgili TFF'ye sunum yapmnaya hazırlanıyor.

beIN Sports'un haberine göre; görüntülü analizlerle karşılaşmada yaşananları dikkatli bir biçimde inceleyip, mercek altında anlatmayı planlayan Fenerbahçe cephesi, Beşiktaşlı futbolcuların ve maçın hakemi Mete Kalkavan'ın oyunu devam ettirmekten çok durdurmaya yönelik tavırlar içinde olduğunu savunacağı öğrenildi.

TFF'YE GÖRÜNTÜLÜ SAVUNMADA BULUNULACAK

Olayların çıkmasının ardından Beşiktaş, hakem Mete Kalkavan'dan önce soyunma odasına gittiğini de savunan Fenerbahçe, TFF'ye sunacağı görüntülerde bu durumu da anlatacağı haberin detaylarında yer alan en önemli bilgi oldu.

Fenerbahçe Yönetimi, TFF\'ye Savunma Sunumu Hazırlıyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Fenerbahçe Yönetimi, TFF'ye Savunma Sunumu Hazırlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • TUNÇ06: savunma falan ne ya cezayı vercekler FB ye bakın görün ..Tolga ve mustafa da yırtacak ..olatları başlatan Tolga ve mustafa görüntülerde sabit ..güvenliğe vurumaya çalışıyor tolga yani adam daki kin hala bitmemiş..bu şenol beişktaşta kaldığı sürece FB maçları çok tehlikeli geçecek gibi.Eskiden böyle değildi .Beşiktaş kulübü bunu göz önüne almalı... 1 0 Yanıtla

Advertisement