Feridun Düzağaç'tan Üniversitede Konser - Son Dakika
Güncel

Feridun Düzağaç'tan Üniversitede Konser

Feridun Düzağaç\'tan Üniversitede Konser

Kırklareli Üniversitesi Bahar Şenlikleri'nin açılış konserini veren şarkıcı Feridun Düzağaç, üniversitelilere unutulmaz gece yaşattı.

10.05.2011 13:45

Kırklareli Üniversitesi Bahar Şenlikleri'nin açılış konserini veren şarkıcı Feridun Düzağaç, üniversitelilere unutulmaz gece yaşattı.

Kırklareli Üniversite tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Bahar Şenliği, dün Atatürk Anıtı'nda düzenlenen törenle başladı. Törene Kırklareli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sabit Oymael, Genel Sekreter Ergün Erbay, Belediye Başkan Yardımcısı Ünal Başkur, dekanlar, yüksekokul müdürleri, öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı. Anıttaki törenin ardından oluşturulan kortej, Rektörlük önüne kadar yürüdü. Şenlik kutlamalarına, gece Feridun Düzağaç konseriyle devam edildi. Soğuk havaya rağmen konsere yoğun ilgi gösteren öğrenciler, ünlü şarkıcıya eşlik etti. Gecede, 'Düşler sokağı', 'Alev Alev', 'Beni bırakma', 'Lavinya', 'Söz ver' gibi dillerden düşmeyen şarkılarını seslendiren Düzağaç, basın mensuplarının ilk iki şarkıyı söylediği sırada görüntü almasına izin verdi.

Dört gün devam edecek olan Kırklareli Üniversitesi Bahar Şenlikleri'nde öğrenciler arasında masa tenisi, basketbol, voleybol turnuvaları düzenlenecek. Tiyatro ve dans gösterilerinin de yer alacağı etkinlikler, rektörlük binasındaki kültür merkezinde ve spor salonlarında düzenlenecek. Şenliklerin kapanış konserinde popçu Burcu Güneş sahne alacak. Şenlikler, havai fişek gösterileri ile son bulacak.

AÜÜ - Kırklareli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Feridun Düzağaç'tan Üniversitede Konser - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement