Festival Delegasyonu Yemekte Ağırlandı - Son Dakika
Güncel

Festival Delegasyonu Yemekte Ağırlandı

Festival Delegasyonu Yemekte Ağırlandı

Bu yıl 478'inci kez düzenlenen Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali için Manisa'ya gelen yerli ve yabancı delegasyon yemekte ağırlandı.

30.04.2018 10:42  Güncelleme: 10:41

Yerli ve yabancı konukların festivale renk kattığını dile getiren Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Manisa hatırası ürünler ile çeşitli hediyeleri konuklara takdim etti.

Manisa'nın 5 asırlık geleneği Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali'nde 478'inci kez eller şifaya uzandı. Manisa'ya gelen yerli ve yabancı misafirlerin de renklendirdiği festival kapsamında yerli ve yabancı delegasyon için Taylan Restorantta yemek programı düzenlendi. Yemeğe Manisa Vali Yardımcısı Ünal Çakıcı, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ergün Aksoy, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Harun Yıldız, Hozat Belediye Başkanı Celaleddin Polat ile yerli ve yabancı misafirler katıldı. Programda konuşan Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, "478'inci Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivaline katılarak bizleri onurlandırdınız. Sizin varlığınızla Mesir Festivali biraz daha canlı ve hareketli geçti. Bizlerle birlikte olduğunuz iki üç günde sanıyorum Manisa'yı beğendiniz. Manisa da sizleri sevdi" dedi. Vali Yardımcısı Ünal Çakıcı ise, "Festivale renk kattığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hem dünyanın değişik ülkelerinden gelen misafirlerimiz var hem de Türkiye'nin farklı coğrafyalarından gelen misafirlerimiz var. Mesir'i ruhuna uygun bir şekilde kardeşçe, dostça kutladık. Önümüzdeki yıllarda tekrar bekliyoruz sizleri" diye konuştu.

HEDİYELER TAKDİM EDİLDİ

Programda daha sonra yerli ve yabancı konuklar ile kardeş belediyelerin temsilcilerine Manisa hatırası ürünler ile çeşitli hediyeler verildi. Festivale konuk olarak katılan delegasyon üyeleri de kendi ülkelerine ve şehirlerine özgü hediyeleri Vali Yardımcısı Ünal Çakıcı ve Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç'e takdim etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Festival Delegasyonu Yemekte Ağırlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement