Fethiyespor Deplasmanda da Kazandı - Son Dakika
Güncel

Fethiyespor Deplasmanda da Kazandı

Fethiyespor Deplasmanda da Kazandı

Geçen hafta Çankırıspor'u 1-0 mağlup eden Fethiyespor bugün oynanan Tepecikspor maçını da aynı skorla 1-0 kazandı.

25.11.2012 16:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fethiyespor bu sonuçla puanını 18'e yükseltirken liderle olan puan farkını da 10'dan 7'ye düşürdü. Fethiyespor önümüzdeki hafta Pazar günü Fethiye'de Turgutluspor ile karşılaşacak.

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grupta 13.hafta karşılaşmaları bugün oynanan maçlarla tamamlandı. Fethiyespor İstanbul deplasmanında Tepecikspor ile karşılaştı.

Maçı Fethiye'den gelen taraftarların yanı sıra İstanbul'dan gelen yaklaşık 150 Fethiyespor taraftarı izledi.

Sakat ve cezalı oyuncuların fazla olduğu maç öncesinde Fethiyespor 17 kişilik kadro ile İstanbul'a geldi. Esenyurt Nemci Kadıoğlu Stadında oynanan maça iyi başlayan Fethiyespor arzuladığı golü 45.dakikada kazanılan penaltı sonrasında kazandı.

19.dakikada Onur'un derinlemesine verdiği pasla topla buluşan Hasan Ahmet Sari kaleciyi çalımladı ve topa vurdu. Tepecikspor'dan Türker topu son anda kornere çeldi.

22.dakikada kazanılan serbest vuruşu Onur Okan kullandı. Murat Türkkan topu kafa ile ağlara gönderdi ancak hakem ofsayt gerekçesi ile golü geçerli saymadı.

25.dakikada Onur Okan rakiplerini çalımlayarak ceza sahasına yaklaştı. Yaklaşık 22 metreden etkili bir vuruş yapan Onur'un topunu kaleci 2 hamlede ancak kontrol edebildi.

45.dakikada Ekrem Sarıçam sol kanattan ceza sahasına girdi. Ekrem'in vuruşunda top Tepecikspor'dan Ufuk Çam'ın eline çarptı. Hakem yardımcısının uyarısı ile penaltı kararı verdi ve Ufuk Çam'ı da kırmızı kartla oyundan ihraç etti. Kazanılan penaltıyı Onur Okan gole çevirdi ve ilk yarı Fethiyespor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya kontrollü bir oyunla başlayan Fethiyespor Ekrem ve Hasan Ahmet Sari ile tehlikeli ataklar geliştirdi.

82.dakikada İlkay'ın pası ile ceza sahası içinde topla buluşan Ekrem Sarıçam topu boş kale yerine auta attı.

89.dakikada Tepecikspor maçtaki en ciddi gol pozisyonunu buldu. Hızlı gelişen atakta Aykut Sevim ceza sahası içinde topla buluştu. Kaleci Ozan Öztürk ile karşı karşıya kalan Aykut sert vurdu ancak Ozan Öztürk topun gol olmasını engelledi.

Maç Onur Okan'ın golü ile Fethiyespor'un 1-0 galibiyetiyle sona erdi.

Tepecikspor AŞ: 0 – Fethiyespor: 1

Stad: Esenyurt Nemci Kadıoğlu

Hakemler: İbrahim Bülbül, Murat Şener, Dinçer Demir

Tepecikspor AŞ: Ramazan Aydın, Türker Toptaş, Ufuk Çam, Erol Yükseker, Serkan Acar, Yasin Şahan, Recep Onur Çelik, Adem İnanç, Günay Şakar, Aykut Sevim, Aytek Öktem

Fethiyespor: Ozan Öztürk, Sabri Gümüşsoy, Murat Türkkan, Sabri Turgut, Bülent Kalecikli, Kenan Aşkan, Onur Okan (87.dakika Yunus İlgen), Halil Karataş, Emre Yıldırım (58.dakika Necdet Kaba), Hasan Ahmet Sari (70.dakika İlkay Demir), Ekrem Sarıçam

Sarı Kartlar: Türker Toptaş, Erol Yükseker, Aytek Öktem, Yasin Şahan (Tepecikspor) Ekrem Sarıçam (Fethiyespor)

Kırmızı Kart: 45.dakika Ufuk Çam

Gol: 45.dakika Onur Okan (P)

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Fethiyespor Deplasmanda da Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement