Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Osmaniye Birlik Haber-SEN çalışanları Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösterdi.

21.07.2016 15:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaniye Birlik Haber-SEN çalışanları Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösterdi.

Osmaniye Birlik Haber-SEN Şube Başkanı Celal Erdoğan ve sendika üyeleri, Adnan Menderes Bulvarı üzerinde yer alan PTT Baş Müdürlüğü binası önünde basın açıklaması yaptı.

Erdoğan, 15 Temmuz'da yapılan darbe girişimini alçakça ve haysiyetsizçe olarak olarak nitelendirerek, Türkiye'nin büyük bir felaketi atlattığını söyledi.

Türkiye'de hiç bir darbenin halka silah kullanmadığını belirten Erdoğan, "Hiçbir darbe manevi değerlerimizi sömüren, tasması başkalarının elinde sözde hoca kılıklı bir hain tarafından yönlendirilmiştir. Bu darbeye yeltenen FETÖ elebaşını, beyinleri üst akıla teslim eden darbeci teröristleri ve bunlara yardakçılık yapan haysiyet yoksunlarını lanetliyoruz ve kınıyoruz." dedi.

Her darbenin cinayet olduğunu ifade eden Erdoğan, şunları kaydetti:

"Darbe girişimininin olduğu gece 81 ilimizde bulunan bütün teşkilatımıza meydanlara inip demokrasiye sahip çıkma çağrısında bulunduk. Bu çağrımızı alır almaz meydanlara inerek cansiperhane demokrasi nöbeti tutan ve tutmaya devam eden bütün teşkilatımıza ve üyelerimize teşekkür ediyor ve onlarla gurur duyuyoruz. Bu topraklardan FETÖ sökülüp atılana kadar durmayacağız."

Erdoğan, darbe girişimi gecesi şehit olanlara Allah'tan rahmet, yaralılara şifa diledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement