Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Tekirdağ'da vatandaşlar Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı "demokrasi nöbeti"ni sürdürüyor.

26.07.2016 00:25

Tekirdağ'da vatandaşlar Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı "demokrasi nöbeti"ni sürdürüyor.

Valilik binası önünde toplanan ve "demokrasi nöbeti"ne devam eden vatandaşlar, saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı'nı okudu.

Darbe girişiminde hayatını kaybeden ve yaralananlar için dua eden ve zaman zaman tekbir getiren vatandaşlar, ellerinde bayraklarla "darbeye hayır", "Recep Tayyip Erdoğan", "paralel hainler hesap verecek", "millete kalkan eller kırılsın" sloganları attı.

Demokrasi nöbetine katılan Rıdvan Aydemir, AA muhabirine, 15 Temmuz'dan bu yana her gece nöbete katıldıklarını belirterek, "Bir gün değil, iki gün değil 15 Temmuz'dan bu yana ikinci bir emir gelene kadar buradayız. Vatan millet söz konusu olunca canımızı bile vermeye hazırız. Sabahtan aksama kadar çalışıyoruz. Aksamdan sabaha kadar da bekliyoruz" dedi.

11 yaşındaki Zeynep Naz Elmas da, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra tekrar bir darbe olabilir endişesiyle ailesi ile birlikte demokrasi nöbetlerine katıldıklarını ifade ederek, "Yaklaşık bir haftadır sabaha kadar burada bekliyoruz. Sabah namazını kılıp öyle eve gidiyoruz. Her şeyde bir hayır var derler bu olay da çocuklar için örnek oldu. Ben vatanım için her şeyi yaparım, bir gece savaştık bir gece kazandık" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement