Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Kırklareli ve Tekirdağ'da vatandaşların Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı demokrasi nöbeti devam ediyor.

30.07.2016 00:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırklareli ve Tekirdağ'da vatandaşların Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı demokrasi nöbeti devam ediyor.

Vilayet Meydanı'ndaki demokrasi nöbetinde vatandaşlar, ellerinde bayraklarla "Recep Tayyip Erdoğan", "Darbeye hayır" ve "Kırklareli burada darbeciler nerede" sloganları attı.

Kırklareli Valisi Esengül Civelek, AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, Merkez İlçe Başkanı Kayhan Türköz ve İlim Yayma Cemiyeti Genel Başkanı Yusuf Tülün de meydana geldi.

Tülün, burada yaptığı konuşmada, Türk milletinin 15 Temmuz gecesi büyük bir badire atlattığını söyledi.

Tarihte ilk defa Türkiye Büyük Millet Meclisinin bombalandığını, özel harekat binalarının kurşunlandığını belirten Tülün, bir grup hainin milletin parasıyla alınan silahları, mühimmatları, uçakları milleti yok etmek için kullandıklarını kaydetti.

Türk milletinin bölünmez bütünlüğünü bölmeye çalışanların büyük bir ders aldığını anlatan Tülün, "Millet sokaklara döküldü. Bir kurtuluş savaşı yaşadık. Bu kalkışmayı durdurmak için yeni destan yazan kahramanları şimdi hep beraber 15 gün içinde peyderpey, kademe kademe, ekranlarda, sosyal medyada yazılı medyada izliyor ve öğreniyor. Daha nice kahramanları öğreneceğiz." dedi.

Konuşmanın ardından Vali Civelek, Tülün ve Çiler sahneye çıkarak vatandaşları selamladı.

Tekirdağ

Tekirdağ'da Valilik binası önünde ellerinde bayraklarla toplanan vatandaşlar, meydandaki ekranda canlı yayınlanan Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezindeki şehitleri anma programını izledi.

Darbe girişimine karşı koyarken şehit olanlar ve yaralananlar için dua eden vatandaşlar, tekbirlerle demokrasi nöbetine devam etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement