Fidan ve Cooper'dan Gazze Görüşmesi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Politika

Fidan ve Cooper'dan Gazze Görüşmesi

Fidan ve Cooper\'dan Gazze Görüşmesi
03.12.2025 14:20

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Brüksel'de Yvette Cooper ile Gazze ve Ukrayna konularını görüştü.

DIŞİŞLERİ Bakanı Hakan Fidan, NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı için bulunduğu Brüksel'de, Birleşik Krallık Dışişleri Bakanı Yvette Cooper ile bir araya geldi.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Birleşik Krallık Dışişleri Bakanı Yvette Cooper ile NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı marjında bir görüşme gerçekleştirdi. Dışişleri Bakanlığı kaynakları, görüşmede; Gazze'deki durumun ele alındığını bildirdi. Bakan Fidan, Gazze'de ateşkesin sürdürülebilir hale gelmesi ve ihtiyaç duyulan insani yardımın bölgeye girişine izin verilmesi için İsrail'e baskı uygulanması gerektiğini ifade etti. Görüşmede, Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşı bitirmeye yönelik müzakerelerde gelinen nokta değerlendirildi. Bakan Fidan, bulunacak çözümün adil ve kalıcı olması gerektiğini belirtti. Görüşmede, Suriye ve Lübnan'daki durum da ele alındı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Fidan ve Cooper'dan Gazze Görüşmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement