FIFA, İsviçre'nin Yıldızıları Xhaka ve Shaqiri İçin Soruşturma Başlattı - Son Dakika
Spor

FIFA, İsviçre'nin Yıldızıları Xhaka ve Shaqiri İçin Soruşturma Başlattı

FIFA Disiplin Komitesi, Sırbistan karşısındaki Arnavut Kartalı gol sevinçleri sebebiyle İsviçre'nin yıldızları Xhaka ve Shaqiri hakkında disiplin soruşturması başlattı.

24.06.2018 00:27  Güncelleme: 00:30

FIFA, Sırbistan maçında attıkları golden sonra Arnavutluk'un simgesi çift başlı kartal işareti yapan Granit Xhaka ve Xherdan Shaqirihakkında disiplin soruşturması başlattı.

2018 FIFA Dünya Kupasında oynanan Sırbistan- İsviçre maçında, aslen Kosova Arnavutu olan Granit Xhaka ve Xherdan Shaqiri attıkları golden sonra çift başlı kartal işareti yaptı.

SIRBİSTAN FEDERASYONU ŞİKAYETTE BULUNMUŞTU

Federasyon genel sekreteri Jovan Surbatovic, yaptığı açıklamada, her ikisi de aslen Kosova Arnavutu olan Xhaka ve Shaqiri'nin, İsviçre'ye galibiyeti getiren gollerini, Arnavutların sembolü olan kartal hareketiyle kutladıkları gerekçesiyle şikayette bulunduklarını açıklamıştı.

Kosova, 17 Şubat 2008'de Sırbistan'dan ayrılarak tek taraflı bağımsızlığını ilan etti. Sırbistan, 116 ülke tarafından bağımsız devlet olarak tanınan Kosova'yı hala kendi toprak parçası olarak görmeye devam ediyor.

FIFA, İsviçre\'nin Yıldızıları Xhaka ve Shaqiri İçin Soruşturma Başlattı

Son Dakika Spor FIFA, İsviçre'nin Yıldızıları Xhaka ve Shaqiri İçin Soruşturma Başlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Niyazi: Ulan fifa dami yahudilerin elinde yuh... 19 4 Yanıtla
  • Misafir: Avrupanin en pislik milleti sirplardir.. 5 1 Yanıtla
  • Karademir: Sen Bosna da katliam yap sonra kartal dan kork şikayet et kutlayacak tabi ki helal 4 1 Yanıtla
  • Akşener Geliyor: Helal olsun kardeşlerime 2 3 Yanıtla
  • Berlin: Sırplar için hemen bahane. Özellikle Bosna yada Kosova yada müslümanlar olunca. Mazeretleri, önyargıları, şikayetleri hemen hazır.bana göre Sırbistan cumhuriyeti değil, Sırbistan milliyetçiliği. 2 1 Yanıtla
  • Helal olsun Arnavut Kardeşlerime: ALLAH 'In Adaleti Şaşmaz 1389 da Amselfeldde ilk Müslüman -Türk darbesini yedi bu adi kansız sırplar şimdi kardeşlerimizden sıkı durun büyük rezalet'i çarşa günü Brezilyaya karşı yaşayacaklar bizde keyifnennnnn seyredeceğiz 0 0 Yanıtla

Advertisement