Fikret Yılmaz: "Benim Hakkımda Ön Yargıya Varmasınlar" - Son Dakika
Spor

Fikret Yılmaz: "Benim Hakkımda Ön Yargıya Varmasınlar"

Fikret Yılmaz: "Benim Hakkımda Ön Yargıya Varmasınlar"

Orduspor'da teknik direktörlük görevine getirilen Fikret Yılmaz, “Hedefi büyük gösterip kimseyi uyandırmak istemem. Göç yolda düzelir” dedi.

20.06.2014 19:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orduspor'da teknik direktörlük görevine getirilen Fikret Yılmaz, "Hedefi büyük gösterip kimseyi uyandırmak istemem. Göç yolda düzelir" dedi.

Orduspor kulüp binasında basın toplantısı düzenleyen Orduspor Teknik Direktörü Fikret Yılmaz, Orduspor'un geçen sezon çok hakkettiği bir şampiyonluğu kaçırdığını belirterek, "İnşallah bundan sonra aldığımız bu bayrağı ileriye doğru taşırız" diye konuştu.

Şampiyonluk hedefi gösterebileceklerini ama buna ulaşamama gibi bir ihtimal de olduğunu anlatan Yılmaz, "Orduspor'un hedefi bundan sonra başarılı olmaktır ama hedefi büyük gösterip kimseyi uyandırmamamız gerekir. Bizim amacımız her zaman sahaya kazanmak için çıkmaktır. Elimizden geldiğince Orduspor'u temsil etmek ve başarıya ulaşmaktır" şeklinde konuştu.

Yapılacak transferlerin PTT 1. Lig tecrübesine sahip oyunculardan olması gerektiğini de vurgulayan Fikret Yılmaz, "Benim düşüncem PTT 1. Lig'de oynamış ve bu tecrübeyi bilen oyuncularla devam etmek. Orduspor'un amacı her zaman birinci olmaktır. Ama şimdiden hedefi büyük göstermenin çok anlamlı olduğunu düşünmüyorum. Göç yolda düzelir. Lige başlayalım yavaş yavaş sessizce başarılı olmanın çok daha uygun olacağını düşünüyorum. Çünkü bu ligde mücadele etmeden, koşmadan maç kazanamazsınız" şeklinde konuştu.

Taraftarlara da seslenen Yılmaz, "Taraftarlarımız bize inansınlar, güvensinler. Ön yargılı olmasınlar, çünkü ön yargıdan usandım açıkçası. Benim hakkımda ön yargıya varmasınlar" ifadelerini kullandı. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Fikret Yılmaz: 'Benim Hakkımda Ön Yargıya Varmasınlar' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Olkan demirbey: Orduspor,PTT1.ligden cikamadi.saglik olsun.bu senede veya gelecek senelerdede cikamayacaktir.transfer yetersiz nedeni sampiyon olmak isteyen bir kulüp önce yürekli futbolcu almalidir..iki kurusluk adamlar üc kurus icin kulübü satmamali..gecen sezon bunlar yasandi.bu yilda daha kötü olacagini ben sezon baslamadan söylüyorum.basta teknik adam.kimin hatri icin gelmis bilmem ama hicbir basari beklenmeyecek kisidir..sezonu bitirecegimi zannetmiyorum.futbolcularda eh,,ligde kalmak icin kosar dururlar.sayin baskanimiza diyecegim yok onunda imkani bu.Allah yardimcisi olsun basarilar dilerim.saygilarimla insallah ben yanilirim... 0 0 Yanıtla

Advertisement