Film Tutkunları Kasım Ayında Disney Channel'a! - Son Dakika
Güncel

Film Tutkunları Kasım Ayında Disney Channel'a!

Film Tutkunları Kasım Ayında Disney Channel\'a!

Aile boyu eğlencenin adresi Disney Channel, Perşembe ve Cuma akşamları saat 19.45'te tüm sinema tutkunlarını ekran başına topluyor!

02.11.2016 17:38

Kasım ayı boyunca Disney Channel, Perşembe akşamları Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan, Sihirbazın Çırağı, Koca Bebek Joe, ve Herbie Tam Gaz gibi macera dolu filmlerle renklenirken Cuma akşamları da Cesur, Dinozor ve Benji gibi eğlenceli filmler ile tüm aileyi bir araya getiriyor.

Beyaz perdenin en sevilen Disney filmleri Perşembe ve Cuma akşamları tüm sinemaseverlerle Disney Channel ekranlarında bir araya geliyor. Disney Channel, Kasım ayı boyunca Perşembe günleri 19.45'te "Macera Filmleri Akşamı"yla, Cuma'ları da yine aynı saatte "Aile Sineması Akşamı" yla tüm aileleri evde sinema keyfi sürmeye davet ediyor.

Macera filmleri her Perşembe Disney Channel'da!

Uyduda her zaman şifresiz yayınlanan; güvenilir ve kaliteli içerikleriyle aile eğlencesinin adresi Disney Channel'ın Macera Filmleri Akşamı kapsamında ilk olarak 3 Kasım Perşembe saat 19.45'te; ünlü oyuncular Charlize Theron ile Bill Paxton'un yer aldığı "Koca Bebek Joe" ekrana gelecek. Filmde, birlikte yaşadığı dev goril Joe'yu rahatça dolaşamadığı için Amerika'da özel bir parka taşımaya karar veren Jill Young ile burada ünlü olan Joe'nun heyecanlı maceraları aktarılıyor.

10 Kasım akşamı yayınlanacak olan "Herbie Tam Gaz" filminde ise mezuniyet hediyesi olarak araba çöplüğüne terk edilmiş, ülkenin eskiden en iyi yarış arabası olan Herbie'ye sahip olan Maggie Peyton'un keyifli ve eğlenceli hikayesi ekranlara taşınıyor.

Acımasız Büyücü Kral Mirax'ı devirmek ve Narnia'nın eski güzel günlerini geri getirebilmek için adanın genç prensi Kaspiyan ve güçlü Aslan'la ittifak yapan Pevensey kardeşlerin maceralarına yer veren "Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan" 17 Kasım'da; başrollerinde Nicholas Cage ve Monica Belluci'nin yer aldığı ve büyücü Balthazar'dan tüm bildiklerini öğrenerek şehri kurtarmaya çalışan üniversite öğrencisi Dave'in hikayesini ekrana getiren "Sihirbazın Çırağı" da 24 Kasım'da Disney Channel'da yayınlanacak.

Kasım ayı Aile Sineması Akşamları "Cesur" ile başlıyor...

Aile Sineması Akşamı'nda ise Kasım ayı; İskoçya'nın sihirli atmosferinde geçen ve Kraliyet ailesinin genç ve aceleci kızı Merida'nın cesaret dolu öyküsünü anlatan, Animasyon dalında Oscar ödülü sahibi "Cesur" ile 4 Kasım Cuma akşamı başlıyor. 11 Kasım Cuma günü yayınlanacak "Benji" filminde ise; bir bot kazası sonrası yolunu kaybeden köpek Benji, vahşi doğada hayatta kalmak ve evine dönüş yolunu bulmak zorundadır.

Disney Channel'da 18 Kasım Cuma gün yayınlanacak olan "Dinozor" filminde 65 milyon öncesinde dinozorların yeryüzünde dolaştığı zamanlarda bir grup dinozorun eve dönüş mücadelesi anlatılırken; 25 Kasım akşamı da bir voleybol turnuvasına katılan yetenekli köpek dostumuz Bud'ın maceralarını ekrana getiren "Smaçör Bud'ın Dönüşü" izleyenleri güldürecek.

"Aile Sineması Akşamı" her Cuma saat 19.45'te uyduda her zaman şifresiz yayınlanan Disney Channel'da çocuklar ve aileleri bekliyor.

"Macera Filmleri Akşamı" her Perşembe saat 19.45'te uyduda her zaman şifresiz yayınlanan Disney Channel'da tüm sinemaseverleri bekliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Film Tutkunları Kasım Ayında Disney Channel'a! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement