FMV Işık Görsel Sanat Eğitimcilerinden Çok Özel Bir Sergi - Son Dakika
Kültür Sanat

FMV Işık Görsel Sanat Eğitimcilerinden Çok Özel Bir Sergi

FMV Işık Görsel Sanat Eğitimcilerinden Çok Özel Bir Sergi

FMV Işık Okulları Görsel Sanat Eğitimcileri, bu kez kendi imzalarını taşıyan eserlerle öğrencilerinin ve sanatseverlerin karşısına çıkıyor.

29.11.2013 16:08

Şimdiye dek öncülük ettiği projelerle, öğrencilerinin yurtiçi ve yurtdışında pek çok başarısına katkı sağlayan FMV Işık Okulları Görsel Sanat Eğitimcileri, bu kez kendi imzalarını taşıyan eserlerle öğrencilerinin ve sanatseverlerin karşısına çıkıyor.

Eğitimde ilme ve bilime olduğu kadar, sanata ve spora da büyük önem veren FMV Işık Okulları, düzenlediği sanat etkinlikleri ve aldığı uluslararası ödüllerle de adından söz ettiriyor. Öğrencilerine sanatı sevdiren ve öncülük ettikleri etkinliklerle öğrencilerine pek çok uluslararası başarı kazandıran FMV Işık Okulları Görsel Sanatlar Eğitimcileri, bu kez kendi çalışmalarını sergiliyor.

24 Kasım Öğretmenler Günü için hazırlanan "Işık Okulları Sanat Eğitimcileri Sergisi", hepsi birbirinden değerli eğitmenlerin farklı tekniklerde hazırladıkları yağlıboya, suluboya, pastel boya, cam-füzyon, heykel ve özgün baskı eserlerinden oluşuyor. Daha önce eserleri Türkiye'de ve farklı ülkelerde sergilenen FMV Işık Görsel Sanat Eğitmenleri; Şirin Aslı Koroğlu Akansel, Berrin Başaran, Burcu Durhan, Cengiz Demircioğlu, Eşe Benli Kılıç, Esra Çelikkanat, Fehim Güler, Uygu Gözde Aydın, Gülçağ Konçe, Gülcan Kolçak, Güler Asan ve Gülşen Elibol, Hafize Tezcan, Matthew Haughin, Melanie Mehrer, Merve Savran, Nurşen Abdioğlu, Özlem Köroğlu, Pınar Çiçekli, Pınar Karabiber, Selma Beğenmiş, Songül Şirin Çelik, Süreyya Öztürk Kamışoğlu, Volkan Yalazay, Zuhal Bakan'ın katıldıkları sergi, 02-13 Aralık tarihlerinde FMV Işık Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Galeri Işık Maslak'ta görülebilecek.

Öğrencilerine sanatı entellektüel bir zevk olarak kazandırdıkları ve böylesi kıymetli bir sergi hazırladıkları için tüm görsel sanat eğiticilerine teşekkür eden Feyziye Mektepleri Vakfı Başkanı Tufan Durgunoğlu, "Sanata ve sanatçıya değer veren toplumlar, dünyanın en medeni ve en demokratik toplumlarıdır. Sanat sevgisini öğrencilerine kazandırıp mesleklerine layığıyla yerine getiren ve bizleri sanatın bu büyülü dünyasıyla buluşturan öğretmenlerimi gönülden tebrik ediyorum" diyor.

Bugüne dek aldıkları birçok kişisel sanat ödülüyle de dikkat çeken Işık'lı eğitimciler, bu kez eserlerini veliler ve öğrencilerinin beğenisine de sunacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat FMV Işık Görsel Sanat Eğitimcilerinden Çok Özel Bir Sergi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement