Fotoğrafçı Bennu Gerede'den Acun Ilıcalı İtirafı: Survivor'a Alması İçin Yıllarca Yalvardım - Son Dakika
Magazin

Fotoğrafçı Bennu Gerede'den Acun Ilıcalı İtirafı: Survivor'a Alması İçin Yıllarca Yalvardım

Buket Aydın'ın sunduğu 40'ın konuğu olan fotoğraf sanatçısı Bennu Gerede, yeniden Survivor'a gitmek için yıllarca Acun Ilıcalı'ya yalvardığını itiraf etti.

02.05.2019 07:35  Güncelleme: 07:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaşadığı zorlukları yeni çıkardığı kitabında anlatan fotoğrafçı Bennu Gerede, Buket Aydın'ın sunduğu 40'ın konuğu oldu. Programda özel hayatıyla ilgili soruları yanıtlayan Gerede, yeniden Survivor'a katılmak istediği için Acun Ilıcalı'ya yıllarca yalvardığı söyledi.

"KİMSE KAPIMI ÇALMADI"

Bennu Gerede, Aydın'ın 'Survivor'a yeniden çağırılsanız yine gider misiniz? Survivor macerası size ne kattı?' sorusuna şu sözlerle cevap verdi:

"Vallahi yıllarca Acun'a yalvardım beni tekrar alsın diye ama kimse kapımı çalmadı. Çok istedim çünkü oradaki maceramı tam bitirememiştim içimde kalmıştı. Yeniden gitmeyi tabii ki isterim. Oğlum da gitmek istiyor. Hatta bütün ailemiz gitse ne kadar güzel olur. Orada da aslında çok büyük bir iç yolculuğu yaptım. Çünkü gerçekten insan tamamen dünyadan kopuyor ve ilk defa hayatında ıssız bir adada kalıyor. Bu normal bir şey değil. Hiç tanımadığın insanlarla 24 saat geçiriyorsun. Hiçbir aile ferdiyle normalde 24 saat geçirmiyorsun ama onlarla geçiriyorsun.

Fotoğrafçı Bennu Gerede'den Acun Ilıcalı İtirafı: Survivor'a Alması İçin Yıllarca Yalvardım

"SURVIVOR BANA ÇOK ŞEY KATTI"

Psikolojik açıdan çok zor bir deneyim. Orada meditasyon yapıyordum onun için ben çok zorlanmadım. Bana çok şey kattı. Sabır, kendimi daha iyi tanıma fırsatı ve beni yanlış anlayan halkla arkadaş olma fırsatı kattı. Ben göründüğü gibi biri değilim. İnsanların beni tanımasını istedim.

Fotoğrafçı Bennu Gerede\'den Acun Ilıcalı İtirafı: Survivor\'a Alması İçin Yıllarca Yalvardım

Son Dakika Magazin Fotoğrafçı Bennu Gerede'den Acun Ilıcalı İtirafı: Survivor'a Alması İçin Yıllarca Yalvardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • memlet gerçekleri: cins bir kadın..nasıl bir iç varmış yolculuk yapa yapa bitiremedi... 18 2 Yanıtla
  • DSG: Yalvarış şekli düzgün ise sıkıntı yok 9 1 Yanıtla
  • Fidan polat: Bende ma aile gideyim oh ne rahat yarışmayı kazanmasamda olur acun ve ekibini tanıma fırsatı bulayım tatilin tadını çıkarayım yeter uzun zamandır dile getirmediğim arzumdu bu yarışmaya katıla bilmek şu an çok istiyorum şahsen .gayri insani tatil ihtiyacı hemde beleş. 8 1 Yanıtla
  • .: Bi hak hukuk için yalvaraydın herkes kendini düşünür olmuş. 7 2 Yanıtla
  • Bilge: Beleşe ohh hayat sana güzel. Bizde yalvaralım bütün sülale gidelim ne iyi olur ama... 5 1 Yanıtla
  • Jsndn: Fotograf cekmek gunahtir 0 6 Yanıtla
    Bilge: Neden günah? 0 0
  • MEHMET 9142: ACUN BAKMAZ SANA :) 3 1 Yanıtla
  • Hznzn: O zaman git suriyede 3ay kal 3 0 Yanıtla

Advertisement