Freestyle Şampiyonları Akyaka'da Belli Olacak - Son Dakika
Güncel

Freestyle Şampiyonları Akyaka'da Belli Olacak

Freestyle Şampiyonları Akyaka\'da Belli Olacak

'Maximum Kiteboard Turkish Open' yarışları 'Freestyle' etabı, 16 - 17 Eylül tarihlerinde, Akyaka Kite Beach'te gerçekleşiyor.

11.09.2017 13:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2013 yılından bu yana Maximum Kart'ın ana partnerliğinde hayata geçirilen Maximum Kiteboard Turkish Open yarışlarının 'Freestyle' etabı, 16 - 17 Eylül 2017 tarihlerinde Akyaka Kite Beach'te gerçekleşecek. Çok çekişmeli geçmesi beklenen şampiyonada Taner Aykurt, Armağan Ersolak, Alperen Beyli, Berna Öztürk, Bilge Öztürk, Enç Özen, Çisil Özen gibi Türkiye'nin en iyi kitesurf sporcularının yer aldığı 45 sporcu, kürsü için mücadele edecek.

2020 Tokyo Olimpiyatları'na kabul edilen kitesurf sporu, ülkemizde de her sene daha geniş kitlelere ulaşan ve bir yaşam biçimi haline gelen en hip sportif akım olarak anılıyor.

Türkiye'de kitesurf sporunun gelişmesinde büyük katkısı olan öncü organizasyon Maximum Kiteboard Turkish Open, yeni nesil sporcuların yetişmesi ve bu alanda kariyer yapmak isteyen sporculara ilham vermesi açısından, Türkiye'nin en değerli sportif organizasyonları arasında anılarak, her sene çizgisini daha da yukarı taşıyarak izleyici ve sporcularla buluşuyor.

Kiteboard sporunun, görsel şölen olarak anılan disiplini Freestyle; sporcuların, belirli süre içinde, en etkili hareketleri, en doğru teknik ile yaparak hakemler tarafından puanlanması ile gerçekleşen bir yarışma formatına sahip. Su üzerinden metrelerce yükselerek, su üzerinde ve havada yapılan hareketler, izleyicide bıraktığı etki ile adrenalin odaklı sporlar arasında izlemesi en keyifli disiplin olarak ilk sıralardaki yerini koruyor.

Maximum Kiteboard Turkish Open, her sene içeriğini daha da zenginleştirerek kiteboard sporuna duyulan ilginin ülke genelinde artmasını sağlıyor.

Windsurf'ü andıran, ancak yelken yerine 'kite' adı verilen ve uçurtma ile paraşüt arası bir ekipmanla rüzgar kontrolüne dayalı bir board sporu olan 'Kiteboard', Dünya'da en popüler sporlar arasında yer alıyor. Görsel anlamdaki etkileyiciliği ve izleyicide bıraktığı heyecan da son yıllarda 'Kiteboard'un en çekici su sporu olmasını sağlıyor.

Maximum Kart ana partnerliğinde gerçekleşecek Maximum Kiteboard Turkish Open kapsamında;
NTV Spor ve Kral Pop Radyo medya partnerleri olarak yer alırken; G-SHOCK, Red Bull, INTER by MNGkargo, Sport Point Extreme ( SPX ), Magna Hotels ve Anıt Reklam partner markalar olarak dev organizasyonu destekleyen isimler.

Akyaka Kite Beach'te, Spor ve Müzikle Dolu geçecek bir haftasonu!
Organizasyon kapsamında yarışların yanı sıra kumsal parti bölgesinde
gerçekleşecek. DJ performanslar, kitesurf meraklılarına gündüzden geceye deneyimlenecek dinamik ve keyifli bir hafta sonu yaşatacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Freestyle Şampiyonları Akyaka'da Belli Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement