Frey, Fenerbahçe'ye Geldiğine Pişman Oldu - Son Dakika
Spor

Frey, Fenerbahçe'ye Geldiğine Pişman Oldu

Fenerbahçe'de bekleneni veremeyen isimlerden olan ve 22 resmi maçta sadece 5 gol atan Frey'in sarı lacivertli kulübe geldiği için pişman olduğu belirtildi.

18.05.2019 13:15  Güncelleme: 13:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'nin sezon başında kadrosuna kattığı isimlerden Michael Frey konusunda ilginç bir durum yaşanıyor. Sezon başında İsviçre'nin FC Zürich takımından transfer edilen Michael Frey, sarı-lacivertli takıma geldiği için pişman olduğunu ifade etti.

Frey, Fenerbahçe'ye Geldiğine Pişman Oldu

FREY BEKLEDİĞİNİ BULAMADI

Özellikle teknik direktör Ersun Yanal'ın gelişi ile yedek kulübesinden kurtulamayan ve yeni sezon kadrosunda düşünülmeyen 24 yaşındaki futbolcu beklediğini bulamadı.Geçtiğimiz günlerde yakın çevresiyle yaptığı sohbette de golcü oyuncu bu durumdan yakındı. İsviçreli yıldız, daha fazla forma şansı bulması gerektiğini kaydeden hücum oyuncusu ayrılık hazırlığında olduğunu ifade etti.

ERSUN YANAL'IN GÖZÜNE GİREMEDİ

Kulübün de kendisini göndermek istediğini bilen İsviçreli Frey, sürekli oynayıp kendini geliştirebileceği bir takıma gitmek istiyor. Phillip Cocu ve Erwin Koeman dönemlerinde sık sık forma şansı bulan Frey, buna karşın Ersun Yanal'ın gözüne giremedi. Öte yandan bazı sakatlıklar da geçiren yıldız futbolcu, özellikle sezonun ikinci yarısında formasından tamamen koptu. Michael Frey, bu sezon Fenerbahçe'de 22 resmi maçta 5 gol atıp, 1 asist yaptı.

Frey, Fenerbahçe\'ye Geldiğine Pişman Oldu

Son Dakika Spor Frey, Fenerbahçe'ye Geldiğine Pişman Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • UFUK: BİZDE ALDIĞIMIZ İÇİN PİŞMANIZ 1 1 Yanıtla
  • orko: zaten bi işe yaradığı yok, takımdaki pek çok oyuncu da öyle 0 0 Yanıtla
  • Ali : Barcelona Real Madrid Juventus dururken Fener e gelip kendini harcadi 0 0 Yanıtla
  • sdf: Sana verilen parayı getirisen fenerbahçeye,sanırım kırmızı halı sererler yoluna sabaha kalmaz aksamdan ugurlarlar seni. 0 0 Yanıtla

Advertisement