Fringe, Dizimaxmore HD'de - Son Dakika
Güncel

Fringe, Dizimaxmore HD'de

Fringe, Dizimaxmore HD\'de

Fringe, Amerika'daki yayınından sadece iki gün sonra Dizimaxmore HD'de

14.01.2012 13:19

Kısa sürede fenomene dönüşen Fringe'in, yeni bölümleri 16 Ocak'tan itibaren her Pazartesi, Amerika yayınından sadece 2 gün sonra Digiturk ekranına geliyor.

JJ Abrams, Alex Kurtzman ve Roberto Orci tarafından yaratılan ve kısa sürede fenomen haline gelen bilim kurgu dizisi Fringe'in, 4. sezon yeni bölümleri Amerika'dan sadece iki gün sonra her Pazartesi 22.45'te DizimaxmoreHD'de ekrana geliyor.

Joshua Jackson, Anna Torv ve John Noble'la, mümkün olanla olmayan arasındaki çizginin kaybolduğu 4. Sezon heyecanı kaldığı yerden devam ediyor.

Tüm dengelerin değiştiği 4. sezonun yeni bölümünde; Peter'ın ait olduğu yere dönmesi için alternatif evrene geçmesi gerekir ve Olivia'dan yardım ister. Bu sırada alternatif evrende ise ekip, şekil değiştirenlerin gizemini çözmeye çalışır.

Amerika'da ve Türkiye'de sadece bilimkurgu tutkunlarını değil tüm dizi sevenleri ekran başına kilitleyen Fringe'in, 14 Ocak'ta Amerika'da gösterilecek "Back to Where You've Never Been" isimli yeni bölümü 16 Ocak Pazartesi 22.45'te Dizimaxmore HD'de izleyiciyle buluşuyor.

Kaynak: Bültenler

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement