Furkan Palalı İle Görüntülenen Burcu Kıratlı Kimdir? - Son Dakika
Güncel

Furkan Palalı İle Görüntülenen Burcu Kıratlı Kimdir?

Furkan Palalı İle Görüntülenen Burcu Kıratlı Kimdir?

Son dönemin sevilen dizisi Aşk ve Mavi'nin güzel oyuncusu Burcu Kıratlı, sevgilisi oyuncu Furkan Palalı ile Bodrum'da görüntülendi. Peki Burcu Kıratlı kimdir?

20.07.2018 13:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BURCU KIRATLI KİMDİR?

, 23 Temmuz 1989'da İstanbul'un Beşiktaş semtinde dünyaya gelmiştir. İlkokul öğrenimini Ata Koleji'nde, ortaokul öğrenimini Beşiktaş Kolej'inde, lise öğrenimini ise Yeni Yıldız Koleji'nde tamamladı. Daha sonrasında ise, Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun olmuştur.

OYUNCULUĞA KÜÇÜK YAŞTA BAŞLADI

Oyunculuğa çocukluğundan beri ilgi duyan sanatçının, oyunculuk geçmişi çok eskiye dayanır. Okul hayatı boyunca kısa film ve tiyatro oyunlarında yer almıştır. Ayrıca Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde ileri Actor Studio eğitimi almıştır. Aynı sanat merkezinde 2 yıl boyunca kadrolu oyuncu olarak tiyatro oyunlarında sahneye çıkmıştır.

Furkan Palalı İle Görüntülenen Burcu Kıratlı Kimdir?

YER ALDIĞI ROLLER

TV'de ilk olarak 2010 yılında TRT1 ekranlarında yayınlanan ve toplamda 2 sezon süren 'Elde Var Hayat' isimli dizide rol aldı. 2013'de ise ünlü şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz'in yazıp yönettiği "Ateş ve Su" filminde karşımıza çıktı. 2014 yılında Biray Kaldıranın yazdığı 'Peri Masalı' adlı filmde başrol olan Kıratlı, senaryo gereği beline kadar uzanan saçlarını kazıttı. Daha sonrasında tekrardan TV ekranlarına dönen güzel oyuncu, 10 Aralık 2014'de ''Diriliş Ertuğrul'' dizisinde 'Gökçe' karakterine hayat vermiştir. Türk televizyon tarihinin çok izlenen yapımlardan birisi olan Diriliş Ertuğrul sayesinde popülaritesi artmıştır. Dizi'de rol almaya devam ederken ''Bizim Hikâye'' isimli sinema filminde de izleyicinin karşısına çıkmıştır. Günümüzde ise ''Aşk ve Mavi'' adlı dizide Emrah ile başrol oynuyor.

Furkan Palalı İle Görüntülenen Burcu Kıratlı Kimdir?

Son Dakika Güncel Furkan Palalı İle Görüntülenen Burcu Kıratlı Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement