Sucuk-Ekmek İşe Yaramadı! Erciyes, Rize'ye Boyun Eğdi - Son Dakika
Spor

Sucuk-Ekmek İşe Yaramadı! Erciyes, Rize'ye Boyun Eğdi

Taraftarlara ücretsiz passolig, sucuk-ekmek ve forma dağıtılmasına rağmen Kayseri Erciyesspor, sahasında Çaykur Rizespor'a 3-0 yenildi ve yapılan jestler çare olmadı.

21.03.2015 15:37  Güncelleme: 10:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Çaykur Rizespor, deplasmanda Kayseri Erciyesspor'u 3-0 yendi ve çıkışını devam ettirdi. Rize'ye galibiyeti getiren golleri Kweuke (20'), Obraniak (29' penaltı) ve Sercan Kaya (80') kaydetti. Bu galibiyetle Çaykur Rizespor son 5 maçta 11 puan toplayarak ligde kalma yolunda önemli bir aşama kaydetti.

SUCUK-EKMEK İŞE YARAMADI

Bu sezon bir türlü çıkış yakalayamayan Kayseri Erciyesspor, bu maç öncesi taraftarı tribünlere çekebilmek için maçı ücretsiz yaptı. Maçı izlemeye gelenlere ücretsiz passolig kartı verirken, kartlara bilet yüklemesini yine yönetim gerçekleştirdi. Yönetim ayrıca ilk bin taraftara Kayseri Erciyesspor forması dağıttı. Gelen bütün taraftarlara yine sucuk-ekmek ikram edildi ancak Mehmet Özdilek ve öğrencileri Rize'ye yenilmekten kurtulamadı ve ligin dibinden çıkamadı.

RİZE RAHATLADI, ERCİYES DİBE BATTI

Ligde puanını 28'e çıkaran Çaykur Rizespor, küme düşme hattından 8 puan uzaklaştı ve rahat bir nefes aldı. Rizespor son 4 maçında 3. galibiyetini aldı. Kayseri Erciyesspor ise 20 puanda kaldı ve kalan haftalar öncesi işini zora soktu.

Sucuk-Ekmek İşe Yaramadı! Erciyes, Rize\'ye Boyun Eğdi
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Sucuk-Ekmek İşe Yaramadı! Erciyes, Rize'ye Boyun Eğdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • AKP:KAYSERI: BEN YAZDIM BU SUCUKTAN BIR ACEYIPLIK VAR DEDIM HALIS MUHLIS ESEK ETIDIR ONUN ICIN MACI KAYBETILER 7 6 Yanıtla
  • Salih Has: Maç 1 liraydı yanına kuru pastay dı., olmadı bilet bedava oda olmadı sucuk ekmek. Rezillik kepazelik. Bu şehir Bursa da ki kupa finaline 10.000 kişi girmişdi. Bu şehir 5 yıl önce eski taş stadda en az 15.000 kişiye oynatdı. BJK , FB geldiğinde günler önceden bilet alınırdı. Basiretsiz yöneticiler takımlardan taraftarı uzaklaştırdılar. Kayseri liye para geçmez. Para genlerinde vardır. Aptallığın sonu bu Erciyes. Hele hele Suat altın ismi tüm soğuttu. Kayseri inşallah dersini almıştır. 3 2 Yanıtla
  • sinan turan: Rize takar abi ne sucugu çaya gel :) 3 2 Yanıtla
  • AKP:KAYSERI IL TESKILATI: ONUN YERINE KANGURU ETI VERMIS OLSAYDI MACI KAZANIRLARDI 3 1 Yanıtla
  • xxxx: bi dahaki sefere pastırma olsun 2 1 Yanıtla
  • devlet: Hemserim Rize sucugun en halisinden uc porsiyon servis etmis 2 1 Yanıtla
  • Marko polo: At etinden yapilmadigi belli çocuklar sahada kosamadi 1 2 Yanıtla
  • METiN YAZAR, GERMANY: Belki hakiki kayseri eşek sucuğu değildi. . METiN YAZAR, GERMANY 3 0 Yanıtla
  • Tolga: Kesin kesin Kınalı kuzuları suçuk yapın 2 0 Yanıtla
  • beriwan: aayyy sucuk yemesini çok severim. 0 1 Yanıtla

Advertisement