Futbol: Süper Toto Süper Lig - Son Dakika
Spor

Futbol: Süper Toto Süper Lig

Futbol: Süper Toto Süper Lig

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü: Galatasaray maçını kazanmak bizi çok farklı yerlere taşıyacak.

06.02.2013 19:49  Güncelleme: 19:44

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, "Galatasaray maçını kazanmak bizi çok farklı yerlere taşıyacak. Bunun için ne yapmak gerekiyorsa elimizden geldiğince yapacağız" dedi.

Hasan Subaşı Tesisleri'ndeki antrenman öncesinde gazetecilere açıklamalarda bulunan teknik direktör Özdilek, geçen hafta İstanbul Büyükşehir Belediyespor gibi kontra atağı iyi yapan bir takıma karşı sahalarında galip gelmiş olmalarının önemli olduğunu söyledi.

Bu hafta ligin lideriyle oynayacakları maçın çok önemli olduğunu kaydeden Özdilek, "Lider Galatasaray kadar avantajlı değiliz, onu çok açık ve net söyleyeyim. Elindeki mevcut kadro yapısı, oyuncu zenginliği açısından ligin çok üzerinde bir takıma karşı oynayacağız. Biz ise içinde bulunduğumuz en sıkıntılı dönemde böyle bir maça gidiyoruz. Ama Antalyaspor'a, camiamıza yakışan şekilde oynayacağız" dedi.

Sakatlıkları devam eden Emre, Ömer ve Tita'nın yanı sıra cezalı olan Mehmet Sedef, Pedro ve Murat Duruer'in maç kadrosunda olamayacağını dile getiren Özdilek, Isaac'in durumunun ise olumlu gibi göründüğünü, bir aksilik olmadığı taktirde bu oyuncunun kadroda olacağını bildirdi.

Ciddi oyuncu eksikliklerinin olduğunu, ancak geldikleri noktaya da bu şekilde geldiklerine dikkati çeken Özdilek, hiçbir zaman geri adım atmayacaklarını, kazanmak için sürekli mücadele ettiklerini, İstanbul'a giderken de bu düşünceyle gideceklerini belirtti.

-"Oyun anlayışımızdan taviz vermeden oynayacağız"-

Medical Park Antalyaspor'un pozitif futbolundan ödün vermeyeceğini vurgulayan Özdilek, şunları söyledi:

"Galatasaray maçını kazanmak bizi çok farklı yerlere taşıyacak. Bunun için ne yapmak gerekiyorsa elimizden geldiğince yapacağız. Rakibimize saygımız büyük. Ama yine de rakibin yapacaklarından çok bizim ne yapacağımız önemli. Takımın morali, güveni son iki maçımızı kazandığımız için çok iyi. Hiçbir maçın ligde kolay maç olmadığını zaten biliyoruz. Alınan sonuçlar da bunu destekliyor. Galatasaray maçında arzu ettiğimizi alarak dönmek istiyoruz. Bunun için de sonuna kadar savaşacağız. Galatasaray takımının birbirinden değerli oyuncuları var, hepsine ayrı önlem almaya çalışırsak baştan teslim oluruz. Biz kendi oyun anlayışımızdan taviz vermeden oynayacağız, rakibin kim olduğu bizim için önemli değil. Rakibin güçlü yanlarını da biliyoruz, zayıf yönlerini de. Dolayısıyla rakibin zayıf yönlerinden yararlanmak istiyoruz."

Ligin enteresan olduğunu, ancak boyunun giderek kısalmaya başladığına işaret eden Özdilek, 34 haftanın sonunda nerede olacaklarını konum olarak kestirmenin erken olduğunu kaydetti.

Sezon başında ligi ilk 8 arasında bitirmeyi hedeflediklerini ifade eden Özdilek, "Zaten 4 yıldır alt sıralarda oynadık, bunu tecrübe ettik. Bu yıl yukarı sıralarda oynamak en büyük hedeflerimizden biriydi. Şartlar da bizi iyi bir konuma getirdi" diye konuştu.

Özdilek, ligde ve kupada bulundukları yeri korumaya çalışacaklarını vurgulayarak, "Bizim için en önemli müsabakayı oynayacağız, herkesin keyif alacağı bir maç olacak. Galatasaray maçını kazanırsak aradaki puan farkı kapanacak. Lige daha fazla renk gelecek. Bu nedenle kazanmak için her şeyi yapacağız. Galatasaray maçı ligde en fazla maç kazanan iki takımın mücadelesi olacak. Eksiğimiz de sorunlarımız da olsa kazanmak için oynayacağız" dedi.

Bir gazetecinin İsmail Aissati ile Rus takımlarının ilgilendiği yönünde Hollanda kaynaklı haberler çıktığı yönündeki yorumu üzerine Özdilek, kendilerine veya kulübe resmi olarak herhangi bir teklif gelmediğini, ancak dolaylı yollardan oyuncuyla ilgili teklifler olduğunu belirterek, İsmail'in gelecek sezon da takımda olmasını istediklerini söyledi.

-Galatasaray maçı hazırlıkları sürdürdü-

Medical Park Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu deplasmanda Galatasaray ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde teknik direktör Mehmet Özdilek yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, ısınma hareketleri ve hafif tempolu koşu yaptı. Daha sonra fiziksel güçlenme, dar alanda kısa pas ve taktik çalışan kırmızı-beyazlı futbolcular, antrenmanı çift kale maç ile tamamladı.

Kaleci Hakan ve Polat ise yardımcı antrenör Erdinç Erol yönetiminde takımdan ayrı çalıştı. Sakatlıkları devam eden Tita, Isaac ve Emre Güngör ise fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı çalışmalarını sürdürdü.

Sakatlığı devam eden Ömer Şişmanoğlu, A2 Milli Takımı'na giden Murat Duruer ve Ümit Milli Takımı'na çağrılan Emrah Başsan, izinli olan kaleci Sammy antrenmana katılmadı.

Medical Park Antalyaspor, Galatasaray maçın hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Muhabir: Yusuf Karadağ - Şamil Kahveci

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu - ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Futbol: Süper Toto Süper Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement