Galatasaray'a Müjdeli Haber - Son Dakika
Güncel

Galatasaray'a Müjdeli Haber

Galatasaray\'a Müjdeli Haber

Şampiyonlar Ligi maçında Galatasaray ile karşılaşacak olan M.United, İstanbul'a yıldız futbolcularını getirmedi.

19.11.2012 16:19  Güncelleme: 23:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu'nda bu akşam Galatasaray ile deplasmanda karşılaşacak olan Manchester United, İstanbul'a yıldız futbolcularını getirmedi. İngiliz ekibin menajeri Sir Alex Ferguson, Galatasaray maçı kafilesine genç takımlardan 7 futbolcuyu dahil etti.

Manchester United'ın 21 kişilik Galatasaray maçı kafilesinde Wayne Rooney, Rio Ferdinand, Ryan Giggs, Paul Scholes, David de Gea ve Robin Van Persie yer almadı.

Sir Alex Ferguson, bu futbolcuların yerine, Nick Powell, Larnell Cole, Davide Petrucci, Ryan Tunnicliffe, Joshua King, Marnick Vermijl, Tom Thorpe ve kaleci Sam Johnstone gibi genç isimleri İstanbul kafilesine dahil etti.

İngiliz ekibinin kafilesinde şu futbolcular yer alıyor:

"Sam Johnstone, Anders Lindegaard; Rafael, Alexander Buttner, Phil Jones, Tom Thorpe, Marnick Vermijl, Scott Wootton; Michael Carrick, Davide Petrucci, Larnell Cole, Tom Cleverley, Darren Fletcher, Anderson, Nick Powell, Ashley Young, Ryan Tunnicliffe; Javier Hernandez, Joshua King, Danny Welbeck, Federico Macheda"

GRUPTAN ÇIKMAYI GARANTİLEDİLER

Manchester United, H Grubu'ndaki 4 maçını da kazandı ve gruptan çıkmayı garantiledi. Türk Telekom Arena'da oynanacak ve saat 21.45'te başlayacak karşılaşmayı İspanya Futbol Federasyonu'ndan Carlos Velasco Carballo yönetecek.

"M.UNITED CEHENNEME TEKRAR ADIM ATACAK"

İngiltere'nin Daily Mail gazetesi, yarın Galatasaray ile Manchester United arasında oynanacak olan Şampiyonlar Ligi maçına geniş yer ayırdı. Gazete, Manchester United'ın cehenneme tekrar adım atacağını ifade ediyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Galatasaray'a Müjdeli Haber - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement