Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz Antrenmanı Ziyaret Etti - Son Dakika
Spor

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz Antrenmanı Ziyaret Etti

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Teleset Mobilya Akhisarspor ile yapılacak olan Ziraat Türkiye Kupası maçı öncesi son antrenmanı izledi.

17.04.2018 23:33  Güncelleme: 11:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında Teleset Mobilya Akhisarspor ile oynayacağı maç öncesindeki son çalışmasını gerçekleştirdi.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Fatih Terim yönetimindeki antrenmana koordinasyon ve sürat çalışmasıyla başlandı. Daha sonra gruplar halinde beşe iki dar alan oyunu oynandı. Ana bölümde ise sınırlı alanda taktik oyun gerçekleştirildi. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

BAŞKAN MUSTAFA CENGİZ'DEN YARI FİNAL MAÇI ÖNCESİ DESTEK

Teleset Mobilya Akhisarspor ile oynanacak karşılaşma öncesi yapılan son antrenmanı Başkan Mustafa Cengiz ile birlikte Sportif A.Ş. Başkan Vekili Abdurrahim Albayrak da takip etti. Sarı-kırmızılı futbolcular ile kısa süre konuşma yapan Mustafa Cengiz, teknik direktör Fatih Terim ile de sohbet etti ve kendisine başarılar diledi.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz Antrenmanı Ziyaret Etti

Son Dakika Spor Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz Antrenmanı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • naci: sarı kırmızılı olacakk sarı lacivert değil 4 0 Yanıtla
  • ADANASPOR lu Emin: Sayın Mustafa CENGİZ bey, ben bir ADANASPOR lu olarak .beni G.S. a hizmet için işe alırmısınız.asgari ücrete razıyım.sayın başkanım sizin kibarlığınıza hayranım saygılar hörmetler efendim. 0 2 Yanıtla
  • Ceko : Ne sari lecivetti 0 0 Yanıtla
  • Bora : Önce takimlarin forma rengini yazmayi ögren son dakika nin mal muhabiri gs sari lacivert degil sarki kirmizi 0 0 Yanıtla

Advertisement