Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz: Pazartesi Günü CAS'a Başvuracağız - Son Dakika
Spor

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz: Pazartesi Günü CAS'a Başvuracağız

İsviçre'de UEFA Başkanı Ceferin ile görüşme gerçekleştiren Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, "Pazartesi günü CAS'a başvuracağız. Yeniden gözden geçirmenin yanlış olduğu şeklinde bu başvuruyu yapacağız." diye konuştu.

11.10.2018 23:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İsviçre'de UEFA ile görüşen Galatasaray başkanı Mustafa Cengiz TRT Spor canlı yayınında, "UEFA'ya tekrar tekrar mali durumumuzu anlattık. Türk futbolu ve Galatasaray için olumlu bir karar çıkacağını düşünüyorum." diye konuştu.

Mustafa Cengiz'in açıklamaları şu şekilde;

"Çok uzun yıllardan gelen sorunların tek defa da çözülmesi mümkün olmuyor. Disiplin komitesi 5 ay boyunca inceleyip şans verdi. 4 yıllık yapılandırma anlaşması yaptı. Gördüğüm kararıyla Hakimler Kurulu'nun bir itirazı var. Bizim de buna itirazımız var. Sonuçta sözleşme imzaladık. CAS durumu var. CAS'a gitmeyi düşünüyoruz. Pazartesi CAS'a başvuracağız.Sebep, bu yeniden gözden geçirmenin yanlış olduğu. 142 milyon Euro'luk zararın göz ardı edildiğini iddia ediliyorlar. Biz de giderek düzelmeye geçtiğimizi söyledik. Son 3 aylık bilançoyla çok daha iyi duruma gittiğimiz görüldü. Biz masal okumuyoruz. Realitede biz bu gözden geçirmeye gerek yok diyoruz. Tabii CAS bir süreç. Bunu da bilinçli yapıyoruz. Pazartesi günü CAS'a başvurmayı düşünüyoruz"

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz: Pazartesi Günü CAS\'a Başvuracağız

Son Dakika Spor Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz: Pazartesi Günü CAS'a Başvuracağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • AbuBekar: İnşallah ceza alır gs. 6 12 Yanıtla
  • Farketmez: Şampiyon Galatasaray 6 2 Yanıtla
  • Fenerbahçeliyim: Galatasarayliyimda kardesim avrupada biriz yapmayin bilincli olalim bu dusmanlik kavga niye biraz akilli dusunelim sevgi sevmek degildir sadece saygili olmayi bilmektir birlikte sadece birini sevmek demek degildir biz biriz ayni topraktayiz ayni topraga gidecegiz gunu ani yasamakla gecistirmeyelim anlayarak bitirelim eksilerimizle artilarimizla birbirimize destek olmaliyiz galatasarayimiz ve tum turk takimlarimiz daha iyi yerlerde olur umarim fenerbahcem basarilar 3 1 Yanıtla
  • TUNÇ06: şaibeli şampiyonluklar alırsanız böyle olur diye düşünüyorum .FB ahı var tabiğ arıboğa diye biri vardı hani fb ispiyonlayan uefa ile arası iyidi o yardım etsin şimid hadi bakalım..ceza var bunun sonunda şampiyon kulüpler den şuan atamazlar başladı çünkü bu yılı yırtılar ..fıstığı bulduk da yeşilini arıyoruz demişlerdi ya birileri.. 0 1 Yanıtla
  • Kanarya: Keşke bizde şampiyonlar liginde oynasak 0 0 Yanıtla

Advertisement