Galatasaray'da Başkanlar Zirvesi Yapıldı - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da Başkanlar Zirvesi Yapıldı

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, kulübün eski başkanları ve üst düzey yöneticilik yapmış isimleri ile bir araya geldi.

03.02.2016 21:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, kulübün eski başkanları ve üst düzey yöneticilik yapmış isimleri ile bir araya geldi.

Türk Telekom Arena'da yaklaşık 3 saar süren toplantıya Başkan Özbek'in yanı sıra Başkan Yardımcısı Eşref Alaçayır, Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, eski başkanlardan Duygun Yarsuvat, Alp Yalman, Faruk Süren, Mehmet Cansun, TFF Başkanvekili Ali Dürüst, Galatasaray Eski Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk de katıldı.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, toplantı sonrası basın mensuplarına yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

"Galatasaray'a geçmişte başkanlık yapmış ve hizmet etmiş kişileri davet ettim. UEFA'yla ilgili kritik bir ayın içindeyiz. Bugün gelmiş olduğumuz durumu ve bundan sonra izleyeceğimiz adımları kendilerine anlattım, onların fikirlerini aldım. Çok başarılı bir toplantı oldu. Bu manada fikir alışverişinde bulunduk. Neticede kendilerinin desteği bana tam. Bu manada da kendilerine teşekkür ediyorum. UEFA'ya daha kuvvetli, camianın desteğini almış olarak gideceğimiz için de Galatasaray için çok daha iyi olacağını düşünüyorum. davet ettiğim kişiler Galatasaray'a iyi hizmetler vermiş insanlar. Onların bilgilerine müracaat etmek ve desteklerini almak önemliydi. Galatasaray'ı seven herkesin bugün Galatasaray'a destek vereceğinden eminiz. Finansal Fair-Play uygulaması, futbolun içine kara para girmesin, şike olmasın, istenmeyen yönetim biçimleri olmasın diye var. Galatasaray'ın karşı karşıya olduğu pozisyonda bunların hiçbirisi yok. Finansal Fair-Play ruhuna aksi bir şey yapılmamış. Galatasaray'ın hiçbir sporcusuna da borcu yok, temerrüdü yok, vergi borcu yok."

Toplantıya katılamayan eski başkanlarla ilgili bir soruya da Özbek, "Adnan Başkan ile Ünal Başkan yurt dışındaydı. Selahattin ağabey de Adapazarı'ndaydı, 'Geç vakit de olsa gelirim' dedi. Gelemeyen başkanlarla bir tur daha toplantı yapacağız. Camiadaki bütünlüğü, kenetlenmeyi sağlamak bu yönetimin görevi. Bu yönetim çok şanslı, çünkü tüm camianın desteği tam" yanıtını verdi.

Erken seçimle ilgili bir soru üzerine de Başkan Özbek, "Erken seçimle ilgili bir konu gündemimizde yoktu, böyle bir talep de olmadı" dedi. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Galatasaray'da Başkanlar Zirvesi Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement